Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apák, ti milyen programokat...

Apák, ti milyen programokat szoktatok csinálni a 34 év körüli lányaitokkal?

Figyelt kérdés
Ahová lehetőleg az unoka is mehet.

2017. okt. 1. 17:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
Rendezzetek orgiát.
2017. okt. 1. 19:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jatszohàz.

De most hétvégen pl szalonnát sütöttünk.

2017. okt. 1. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Mik ezek a beteg válaszok? Szexparti, orgia... elképesztő.

Így azért más a helyzet, mert szerintem mindenki - ahogy én is - az alapvető apa-lánya kapcsolatra gondoltam. Az a lényeg, hogy minél több időt töltsetek együtt, beszélgessetek, menjetek sétálni az unokával stb. Bepótolni nem lehet ennyi évet, de nagyon szép emlékeket szerezhettek együtt, ha a lányod is így szeretné.

2017. okt. 1. 19:35
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen semmire kellő nyomorultak,mint a 7-es és a 12-es minek vannak a Földön? Szexparti, meg orgia... Istenem. Egyébként én is azt tudom javasolni,amit a 6-os.
2017. okt. 1. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

28 éves nő vagyok. Az én apám amióta az eszemet tudom szarik a fejemre (egy házban éltünk gyakorlatilag vadidegenekként), de nagyon hiányzik egy édesapa az életemből.

Azt hiszem nagyon boldog lennék ha eljönne velem színházba, moziba, ha néha beszélgetnénk egy kávé fölött és érdekelnék a dolgaim, tanácsokat adna. Pici gyerekkel olyan gyerekes program lenne jó, ahol ő elfoglalja magát (pl játszótér) és közben lehet beszélgetni.

Istenem bárcsak kiderülne, hogy az apám nem is az apám, és felbukkanna az életemben egy kedves ember aki szívből törődni akarna velem (nem szerelem, az más). Irigylem a lányod :") Nagyon sok boldog percet kívánok, remélem sikerül közel kerülnötök :)

2017. okt. 3. 05:49
 16/18 anonim ***** válasza:

És még valami: ne várd, hogy hívjon. Keresd, kérdezd meg mi van vele, hívd el ide-oda.

Az én apám úgy akar velem békülni, hogy várja, hogy keressem mert "nem akar tolakodni" de akk egyszer már érezte a szülő által eldobva magát az rohadtul nem fog futni utána. Lehet, hogy le kell járni a kanosszát, de legyél kitartó :)

2017. okt. 3. 05:51
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm:-) Szerencsére nem zárkózott el, mindketten nyitottak vagyunk, jól megy az ismerkedés egymással :-)

Szomorú, hogy ilyen az apád, remélem rendbe jönnek a dolgaid.

2017. okt. 3. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia! 10 hónapos picurral szerintem elég ha sétáltok a parkban és közben beszélgettek, ha nyugiban van vagy elaludt, akkor leültök beszélgetni ( egy padra vagy egy csendes teraszon). Ha nem gond, nyugodtan találkozhattok valamelyikőtök lakásán is.

Amúgy vannak kifejezetten babáknak való koncertek, de nektek most szerintem inkább ismerkedni kellene.

2017. okt. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!