Még azóta sem fogadják el teljesen, hogy meleg vagyok. Lehet újra régi a kapcsolatunk?
Nagyjából 3 éve tudom biztosra, hogy meleg vagyok és 2 éve mondtam el szüleimnek,mert akkor jöttem össze a barátommal és úgy tűnt az addigi véleményük szerint, hogy nem különösebben zavarják őket a melegek. Ezek szerint mégis. Én megértettem, hogy akár elfogadó valaki, akár nem, ha valakinek a saját gyereke meleg, az nem feltétlenül érinti jól a szülőket.
Nem olyan rég viszont összeköltöztem a barátommal és szüleim azóta nem keresnek, szóba sem akarnak állni velem. Én is keresem őket, de mindenféle mondvacsinált okkal leráznak, mert nem igaz, hogy még 5 percre sem érdeklem őket és ez rosszul esik. Előtte még úgy ahogy elvoltak a ténnyel, hogy meleg vagyok, most meg semmilyen érdeklődést nem mutatnak felém.
"Mert mondjuk nem az az első gondolatuk, hogy a gyerekük majd rendellenességgel születik."
Hát pedig barátom,ha gyereket szülsz,akkor arra is fel kell készülni,hogy nem tartozik az átlaghoz,rendellenességgel vagy ne adj ég betegséggel születik,vagy később lesz beteg.
Sajnos egyeseknek az agya helyén káposztalé van,és nem mérlegelnek semmit,azt hiszik velük semmi nem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!