Hogy mondjam el apameknak, hogy meleg vagyok?
Szia, nekünk is kb. ennyi idős volt a fiúnk, amikor elmondta. Eltelt pár év, és ma már teljesen természetesnek vesszük, szeretjük, elfogadjuk a párját is. (Család szomszédok is)
Neki sem volt könnyű, de akkor jöttünk rá, mennyire szeretjük, és csak az a fontos, hogy boldognak láthassuk.
Jó ötlet, hogy anyukáddal kezd.
A lényeg, hogy valóban reagálhatnak rosszul, de te túl leszel rajta és ez mindenképpen megkönnyebbülés lesz.
Remélem, jelentkeznek még, akik tudnak hasznos tanácsot adni, és engedd el a primitív hozzászólásokat, az őróluk szól, nem rólad.
Ez nagyon nehéz kérdés, elsülhet jól is, rosszul is. Ha jól sül el, apád a kezdeti sokk után rájön, hogy tulajdonképpen mennyire rosszul is gondolkozott, és elfogadóbb lesz, de a rosszabbik verzió is bejöhet, hogy nem, és netán ki is hajít otthonról, mondván, nagykorú vagy, megteheti. Lehet, hogy érdemesebb lenne megvárnod, míg el tudsz költözni tőlük.
Nekem két jó barátom meleg, mindkettejüknek nehéz volt a coming out. Egyiküknek vallásos szülei vannak, de elfogadták a dolgot (viszont érzi, hogy az már nem menne, hogy ténylegesen bemutasson nekik valakit) a másikkal viszont az apja közölte, hogy nem tűri ezt el, és noha az egyetemi tanulmányaiban támogatta továbbra is (másik városban jár, így nem élnek együtt) a kapcsolatot megszakította vele egy időre. Ezen az változtatott, hogy volt a srácnak egy balesete, amibe bele is halhatott volna, és az apja rájött, hogy elveszíthette volna a gyerekét úgy, hogy haragban voltak. Azóta újra beszélnek, de még mindig mondogatja az apa, hogy milyen kár, hogy meleg, és hogy nem szeretné női ruhákban látni vagy ilyesmi (annak sem néz utána, mi a különbség a homoszexualitás, transzneműség, transzvesztitizmus közt) És ő amúgy diplomás ember...
15-os nagyon gerinctelen vagy. Attol hogy meleg, miert ne lehetne gyereke? Orokbefogadasrol hallottal?😀
Szerintem inkabb sehogy se mondd el, ha nincs hely ahol lehetsz utana kis ideig. Ha apud ilyen velemennyel van a melegekrol szerintem ne szamits jo reakciora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!