Másnak is mérgesek, ha hiányzik a suliból?

Ha beteg vagy, akkor otthon a helyed, miután megjöttél a háziorvostól!
De nem szórakozni, hanem betegeskedni annak rendje és módja szerint, ágyban, gyógyszerekkel.

Rám sosem voltak mérgesek, ha lázas voltam.
Sőt, el is vittek az orvoshoz.
Már ne haragudj, de amit a szüleid gondolnak, az nem helyes.
Egyrészt neked is pihenned kell. (Én már toltam végig megfázottan hetet az egyetemen, és a végére olyan beteg lettem, hogy mozdulni se bírtam. Ha már az első nap, amikor jöttek a tünetek otthon maradok, és kezelem magam, akkor valószínűleg könnyebben megúsztam volna a dolgot.)
Másrészt az állandó orrfúvás zavarhatja az órát, és el is kaphatják a társaid a betegséget.
Az a helyes, hogy ilyenkor otthon maradsz és jól kipihened, kialszod a betegséget, és iszol sok-sok forró teát.
21/L

Rám is mindig fújtak itthon, meg elküldtek a suliba betegen. Nagyon kínos volt, amikor órán taknyom-nyálam egybefolyt meg nem bírtam abbahagyni a köhögést, tüsszögést.
Pedig mégcsak nem is a szüleimről van szó, akik mondjuk dolgoznak és nem tudnak kivenni szabadságot, hanem a nyugdíjas nagyszüleimről :( (A szüleim nem foglalkoztak velem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!