Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is mérgesek, ha hiányzi...

Másnak is mérgesek, ha hiányzik a suliból?

Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, hogy lebetegedtem Az meg pláne, hogy most az első hetekben. 38,7 fokos lázam van, egész nap orrot fújtam. Így is el kellett volna mennem suliba, pedig 7 óránk volt.
2017. szept. 13. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Ha beteg vagy, akkor otthon a helyed, miután megjöttél a háziorvostól!

De nem szórakozni, hanem betegeskedni annak rendje és módja szerint, ágyban, gyógyszerekkel.

2017. szept. 13. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Rám sosem voltak mérgesek, ha lázas voltam.

Sőt, el is vittek az orvoshoz.

Már ne haragudj, de amit a szüleid gondolnak, az nem helyes.

Egyrészt neked is pihenned kell. (Én már toltam végig megfázottan hetet az egyetemen, és a végére olyan beteg lettem, hogy mozdulni se bírtam. Ha már az első nap, amikor jöttek a tünetek otthon maradok, és kezelem magam, akkor valószínűleg könnyebben megúsztam volna a dolgot.)

Másrészt az állandó orrfúvás zavarhatja az órát, és el is kaphatják a társaid a betegséget.

Az a helyes, hogy ilyenkor otthon maradsz és jól kipihened, kialszod a betegséget, és iszol sok-sok forró teát.

21/L

2017. szept. 13. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Rám mindig ki voltak akadva, főleg, ha olyan bajom volt amit nem tudtak ellenőrizni pl hasmenès. Elège stresszeltem a suliban, ezèrt rèszben idegi alapn állandó gyomor gondjaim voltak amièrt anyum ès a tanárok is ki voltak akadva, nem tudták elkèpzelni, hogy tènyleg nem vagyok jól. Persze emiatt mèg rosszabbul voltam...De mindegy, már elmúlt :)
2017. szept. 13. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Figyelj, hányadszorra írod ki? Hmmm...
2017. szept. 13. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Én most írok ide először, de biztos másnál is ilyenek otthon.
2017. szept. 13. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:
12%
másnál is mérgesek, de kik?
2017. szept. 13. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
#6: a szomszédok, meg Juli néni a Bem utcából... na vajon kik?
2017. szept. 14. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne vidd be a fertőzést emberek közé. Az én szüleim tekintettel voltak rám és ezzel egyúttal másokra is.
2017. szept. 14. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Rám is mindig fújtak itthon, meg elküldtek a suliba betegen. Nagyon kínos volt, amikor órán taknyom-nyálam egybefolyt meg nem bírtam abbahagyni a köhögést, tüsszögést.

Pedig mégcsak nem is a szüleimről van szó, akik mondjuk dolgoznak és nem tudnak kivenni szabadságot, hanem a nyugdíjas nagyszüleimről :( (A szüleim nem foglalkoztak velem.)

2017. szept. 14. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!