Miért csinálja ezt velem anyám?
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni.
Az édesanyámmal nem valami jó a kapcsolatom.
Folyton kiabál rám,hogy én semmit nem csinálok semmit nem tudok megcsinálni meg ilyenek.
Azt is mondta,hogy beképzelt nagy asszonynak gondolom magam..miközben semmit nem csinálok kitünő tanuló vagyok még is ő neki mindenben rossz vagyok..úgy érzem,hogy még az is baj neki ,hogy élek..az is probléma,hogy lélegzem.. mindenből óriási ügyet csinál..13éves vagyok szeretném a szemöldökömet kiszedetni normálisan azt sem engedi..leborotválni a lábam mivel idegesít,hogy szőrös azt sem engedi.. nem engedi,hogy fiúm legyen sőt,hogy fiúkkal találkozzak. (Egyébként nem vágyom párkapcsolat ra)Mindent megcsinálok amit mond még is haszontalan vagyok számára.. nem tudok már mit csinálni..már elegem van mindenből..beszélni vele nem lehet..és még csodálkozik,hogy ideges vagyok amikor csak elkezd kiabálni..mindenért kiabál..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!