Hogy vegyem / tanítsam meg apámat hogy mossa meg amit eszik?
A helyzet az ,hogy apum semmilyen ételt pl. Gyümölcs, zöldség, hús stb. Mos meg vagy süt meg normálisan. Azonkívül a körmét is rágja.
Tudom ezek csak nyavajgásnak tűnnek de higgyétek el nem az. Az apám kezdettől ezt csinálja. Már sokan mondták hogyha nem mossuk meg a dolgokat akkor bélférgeket kapunk. Ez sajnos egypár éve be is következett. Tudom iskolából ugyanúgy el lehet kapni ,de én mindig mosok kezet és nagy valószínűséggel apám miatt kaptuk el ugyanis ő szó szerint mindent megesz mosatlanul, földről( gondolok itt arra a földre ahová állatok pisilnek/ végzik a dolgukat stb.)
Szerencsére sikerült kiirtani a családból de elég hosszú szenvedés volt. Ja és állatokkal is dolgozik ,nem sűrűn mos kezet+ rágja a körmét.
Egy biológus ismerős szépen elmagyarázta hogy akár az üzleti árun is lehetnek peték, de mintha a falnak beszélnénk ugyanúgy megeszi a mosatlan 100 ember által összefogdosott vagy éppen a piszkos földről felszedett ételt. Segítsetek kérlek. Nem akarok újra férges lenni. Nem egy kellemes dolog. 15/L
A sima víz hogy viszi le a bacikat?
A sarat, meg az egyéb szennyeződéseket persze.
Vettèl almát es nem volt koszos???
Honnan tudod hogy aki kipakolta mosott-e kezet a budin szaras után. Az árufeltöltők össze vissza fogdosnak mindent. Sőt a vevők is sokszor hozzá érnek. Majd vissza teszik.
off
Én azt nem értem ha valakit lepontoznak akkor miért kap vöröshisztit és kezd el újabb és újabb hszeket gyártani ahelyett,hogy felfogná hogy ezek szerint nem mindenki osztja a véleményét?Fáj ugye?Nem értenek egyet és ez bosszant mi?Okosat írtál be és nem kaptad meg az elismerést ugye?Nem erre a válaszra számítottál és most viszket és vissza akarsz vágni?
Vagy másnak más a véleménye,kifejezte a ponttal és pusztán ez az ellentmondás(neked?!kik ezek hozzád képest?!)a végletekig felbosszant.Le kéne nyugodni talán és a kis arcotokon kívül is látni.
Utolsó. Igazad van. Nem értem hogy lehet ennyi ember akik nem mossák meg.
Amúgy. Kb egy évvel ezelőtt volt itt egy kérdés. Egy lányt azzal vádolta meg a pasija hogy nem mosta meg a paprikát. Erre 10ből 9 ember azt válaszolta hogy igen meg kell mosni. Nem tudom mi történt hogy most az ellenkezőjét hangoztatját. Csökken a színvonal?
Pontozzatok le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!