Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15vagyok. Nagyon nagy hibát...

15vagyok. Nagyon nagy hibát követtem el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyik nap lentvoltunk barátaimmal...soha nem ittam még alkoholt...és azt se tom miért de most ki akartam próbálni...sajnos nem tudtam a határt és olyan részeg lettem hogy az egyik haverom hozott haza..

Anyám természetesen észre vette mert a kulcsot se birtam az ajtóba belerakni....nagyon nagy balhé lett...szegény nagyon megijedt és hivta a keresztszüleimet hogy segítsenek mert nem mondom el hogy mit ittam....szval ők is láttak....soha nem is volt még ehez hasonló dolog..és annyira nagyon megbántam..sőt olyan rosszul voltam..hánytam is és mostmár ha fizetnének se innék mert uristen de sz*r volt...én meg is mondtam édesanyámnak higy soha többé nem lesz ilyen....főleg azon akadt ki hogy 15éves vagyok. Teljesen jogos szerintem a kiakadása és a szobafogságom is....de most ledz egy családi ebéd....ott lesznek még a nagyszüleim is...ők nem tudnak erröl hála az égnek...de én olyan besz*ri lettem hogy eskü félek elmenni.

Nemtudom hogy mire számítsak...főleg keresztszüleimtől...amúgy senki nem hiszi el szerintem hogy én ezt tényleg megbántam...

Most tudom jönni fogtok hogy és akko mivan?

De én tényleg nagyon fo*ok...valakinek volt hasonló helyzete??? Talán tudtok mondani valamit ezzel kapcsolatban? Vagy hogy hogy nyerjem el anyukám bizalmát ujra? Ötletek ???

2017. szept. 10. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A lehető legjobb dolog történt veled. Én sajnos nem voltam ilyen szerencsés, életem első szál cigarettája jól esett, 20 éve erős dohányos vagyok.

Többször eszembe jutott már, hogy milyen jó lett volna, ha annak idején széthányom magam attól a cigitől.

2017. szept. 10. 23:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sokuknak van hasonló élménye kamaszkorából.

Szinte mindenki átesik ezen, nem ismeri a mértéket és a határait, esetleg a barátok is buzdítják.

Szerintem tanultál az esetből, legközelebb(Remélhetőleg pár év múlva) ha inni fogsz, akkor tarts mértéket, elég annyit inni, amitől kicsit felszabadultabb vagy, jobb a kedved.

De ennél a pontnál érdemes megállni és az est hátralévő részében csak üditőt inni.

Esetleg ha érzed, hogy elvetetted a sulykot, akkor enni rá jó sokat és sok vizet inni.. Ha nagyon rossz a helyzet, akkor akár meghánytatni magad..

A lényeg, hogy figyelj oda a tested jelzéseire és ne vidd többet túlzásba.

Nekem 2x is volt kamaszkoromban, hogy elvetettem a sulykot. A másodikból tanultam, azóta csak mértékkel iszok ha barátokkal vagyok és mindenki iszik.

Hiába kínálnak tovább, hiába van még, megállok ott ahol érzem, hogy elég volt.

Legközelebb te is óvatosabb leszel, ne aggódd túl.

2017. szept. 11. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Kezdetben mindenkivel megesik ez. Néha még később is. Nekem szüleim azt mondták, azért nem kaptam szidást emiatt, mert a másnaposság már önmagában is elég nagy büntetés. Igazuk is volt. Szóval legközelebb jobban figyelj a mennyiségre.
2017. szept. 11. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!