Szerintetek jogosan haragszik rám?
Óóó hogy mit drámáztok egy qrva suli miatt....
De lemerem fogadni, hogy az orvos meg nem latott....
Menj el orvoshoz.
Nekem is fura, ha valaki beteg, és csak úgy otthon marad, de közben orvoshoz nem megy. Ha beteg vagy, menj orvoshoz.
Egyébként gimiben mióta van gólyatábor? :S
Menj el ma szépen a háziorvoshoz, majd ő megvizsgál, elmondja, hogy mi a bajod és ha szükségesnek tartja, akkor úgyis ad igazolást és otthon maradhatsz, illetve megfelelő gyógyszert.
A több napja tartó hasmenésre pedig kérj széklettenyésztéses vizsgálatot, mert lehet, hogy nem csak szimplán vírus.
3: Akkor ez anyukád egyéni problémája. Nehogy már jobban tudja, mint az orvos :)
Ne foglalkozz vele. Még jó, hogy apukád normális.
Nálunk ugyanez.
A drága apám lehetek, akármilyen beteg, kitalálja, hogy csak nem akarok iskolába menni. Ott akarom hagyni... Jeresnek nekem másik iskolát.
Lehettem én kitünő tanuló, bármi, őt nem érdekli. Átb.szom az orvost stb.
A legújabb cirkusza, hogy megbolondultam, nincs is semmi bajom, be kellene gyógyszerezni. Úgy, hogy már a tanár akart hazahozni, mert majdnem összeestem a 40 fokos láztól. Ő meg itthon kikészített miatta.
Fogadj meg egy tanácsot, de nagyon komolyan: Ez csak rosszabb lesz!!! Először velem is ez vt, hogy csak szimplán beszólogatott. Most meg is vert miatta, úgyhogy beszakadt a dobhártyám...
Velem is gimiben kezdték el ezt. Ő ragaszkodik a rögeszméjéhez, te pedig nem tudod kivitelezni, hogy a 4 év alatt soha ne legyél beteg.
Most készülj az ország másik felébe egyetemre!!! Mert nehogy azt hidd, hogy ott befejezi, dehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!