Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti beleszólnátok ilyen mértékb...

Ti beleszólnátok ilyen mértékben a kiskorú meleg gyereketek párválasztásába?

Figyelt kérdés
Tini korunkban nagyon jóban voltunk az illetővel (nem, nem rólam van szó). 15 évesen jött össze a párjával, nem sokkal később kiderült a szülők számára is, onnantól kezdve a párját nem engedték be a lakásba, eltiltották őket egymástól majd mikor ezekkel nem értek célt (tudták, mert persze le se szálltak róla) feljelentéssel fenyegetőztek majd a srácnak pénzt ajánlottak hogy tűnjön el és hagyja a fiukat stb. Állandóan azzal jöttek ha nem ismerkedtek volna meg, akkor a fiuknak meg se fordult volna a fejében a b*zulás. Teljesen megkeserítették az életüket, komolyan a srác barátom lelki beteg lett emiatt és azóta is rossz viszonyban van a szüleivel, sőt még most is, több mint 10 év után, őszintén azt mondja hogy nem szereti őket emiatt mert annyi fájdalmat okoztak nekik akkoriban. Mostanában sokat gondolkodom gyermekvállaláson és ép ésszel nem tudom felfogni, hogy vajon megérte egy életre tönkretenni a kapcsolatot a saját gyerekükkel csak mert utálták a párját? Én képtelen lennék erre. :/
2017. szept. 3. 21:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

# 3 Kisebb, nagyobb megszakításokkal, de együtt vannak.

# 6 Ez durva történet, én is egyetértek veled, de persze kívülállóként egész másképp látjuk a dolgokat. Ebben az esetben egyik irányból se mutatnak hajlandóságot a békülésre, azaz nincsenek összeveszve szimplán semleges a viszony.

# 10 Van igazság abban amit írtál viszont ha 26 évesen se változott a helyzet, akkor talán illene elgondolkodni azon, hogy habár ők mindent megtettek mégis ez az igazi énje.

Köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 4. 10:38
 12/15 Duenna ***** válasza:
23%

11-es kérdező!

"...ha 26 évesen se változott a helyzet, akkor talán illene elgondolkodni azon, hogy habár ők mindent megtettek mégis ez az igazi énje."

Ez csak utólag derül ki, sok eset van olyan, ahol a kiskorú belement a játékba a saját neműjével, esetleg a saját közeli rokonával, utána, felnőttként örök életre undorodott magától, egy örök vörös fájó folt keletkezett a lelkén, mert kiskorúként nem volt tisztában azzal, hogy mit tesz, nem volt tisztában a saját nemiségével, az identitásával, nemisége felnőtt korában pedig zavart lett. Erről bizony nem beszél a híres liberális genderizmus, a dolognak csak a pozitív oldalát mutogatja, mert ez az érdeke, nempedig az egészséges felnőtt ember lelkisége, identitása.

2017. szept. 4. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Leírnád nekem KONKRÉTAN, hogy a te életedben mi változik, ha a gyereked homoszexuális?

Most tegyük fel, hogy van két fiad, egyiknek van egy barátnője akivel szeretik egymást és boldogok, a másiknak van egy barátja akivel szeretik egymást és boldogok.

MIBEN rosszabb a második a szülőnek?

Nem kötekszem, le se pontoztalak, csak nagyon szeretném megérteni, de soha nem kapok erre értelmes választ....

2017. szept. 4. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Duenna, te nagyon fogalmatlan vagy a tèmàban...
2017. szept. 4. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

13#

Bár nem én vagyok, akitől kérdezted, de egyetlen elfogadható magyarázatot tudok erre mondani. Mármint ami mindenkinek elfogadhatónak kell lennie.

Miszerint az ember is az utódlásra, fennmaradásra van genetikailag kódolva. Amikor azt látja, hogy a gyermekénél ez nem jöhet szóba, akkor el tud keseredni.

Onnantól kezdve eléggé leszűkül a munka és a mindennapok értelme, hogy tudván tudja a szülő, felesleges az unokának gyűjteni, mivel nem lesz. Nem "kell segíteni" néha az unokával, ilyenek. Ha több gyerekes a család, akkor kevésbé éleződik ki ennyire, mivel a másik testvértől még szóbajöhet az unoka kérdés.

2017. szept. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!