Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kerüljem el, hogy anyámék...

Hogy kerüljem el, hogy anyámék jelenetet rendezzenek a 35 éves pasim miatt?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, vagyis pár hét múlva 25. Holnap haza kell utaznom egy temetés miatt és ő is jön velem, viszont előre borítékolható lesz, hogy kitör a balhé anyám részéről. Egy kedves, rendes ember. Már azért ordibált velem, hogy megtudta mennyi idős. Azután, hogy kiderült van egy fia a korábbi kapcsolatából, megzakkant.

Igazából nem érdekel a véleménye, de úgy vagyok vele, hogy jobb a békesség, főleg egy ilyen eseményen nem szeretnék balhézni.

Ha nem megyek el az a baj, viszont neki sem akarom megmondani, hogy ne jöjjön, de 600 km-ert sem szeretnék egyedül levezetni. Vettem egyszer egy plüss bárányt a gyereknek, egyszerűen megtetszett, elhoztam. Képes volt anya belevágni a sárba. Az megy, hogy mi lett belőlem, szájára vesz a falu. Miért rá van írva a homlokára, hogy gyereke van?

Valahogyan túl kellene élni a holnapot.

2017. aug. 31. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%

nem olyan nagy korkülönbség az

meg se hallgasd ha balhézik...

2017. aug. 31. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Mondd meg neki, hogy ne balhézzon egy temetésen, mert szákára veszi a falu
2017. aug. 31. 20:28
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
ne rikácsoljatok össze-vissza egy temetésen, mert kiugrik szegény halott és elszalad!
2017. aug. 31. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Te jó ég, én is faluban élek, pici faluban, mégsem tud mindenki mindenkiről mindent, pláne nem vesznek a szájukra senkit... eleve nem is ismer mindenki mindenkit... az ország többi része lemaradt az előző század elején?

Kedves kérdező, aki azt hiszi, hogy minden család férj+feleség (korban egymáshoz illőek) SAJÁT gyerekekkel, és örökké boldogan élnek együtt, sőt, házasság előtt nem is szexeltek, az hatalmas álomvilágban él.

Párok ezrei, sőt tízezrei válnak szét nap, mint nap, nem csak pár hónap járás, hanem több évtizedes házasság után is. Ez van, nem mindenki találja meg rögtön élete örök párját.

Azt sem értem, mi olyan hatalmas tragédia abban, ha más neveli a gyerekem/más gyerekét nevelem a sajátomként. Ennyi erővel az árvákat meg az elvált szülők gyerekeit dobjuk le a Tajgetoszról, mert nekik már úgysem lehet normális családjuk?

A 25-35 egyébként nem olyan veszedelmes korkülönbség, főleg, ha te úgy érzed, hogy ez neked megfelel és a gyereket is el tudod fogadni és vállalni érte a felelősséget.

Ha 18 lennél vagy kevesebb, akkor én is kiakadnék kicsit, de egy 25 éves nő már nem gyerek, el tudja dönteni, mit akar.

Ha pedig anyukád nekiáll balhézni a temetésen, akkor saját magát járatja le. De bízzunk benne, hogy a szertartáson meg a toron nem kezd el hisztériázni, utána pedig minél előbb induljatok haza, vagy menjetek hotelbe. Próbáljatok meg minél kevésbé foglalkozni vele.

Előbb-utóbb kénytelen lesz beletörődni a helyzetbe. Bár (és bocsánat, hogy ezt írom) valószínűleg mentálisan nincs minden rendben nála. Belevágni a gyerek játékát a sárba, meg ilyen hülyeségeket beszélni, hogy szájára vesz a falu... miközben kb. senkit nem érdekel, hogy a Kovács Mari lánya kivel van együtt... valami nem okés nála.

2017. aug. 31. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

A korkülönbséggel semmi gond.

De nem illik temetésen bemutatni az új párodat. Menj nélküle és máskor mutasd be.

2017. aug. 31. 21:16
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Mai vilagban vannak meg olyan huszon evesek akik sokkal erettebbek a koruknal , igy nem a kortarsai kozul keres part. Anyudnak az jobb lenne ha 26-27 eves gyerek felfogasu pasid lenne? Oruljon , hogy normalis parod van aki vigyaz is Rad. Miota is vagytom egyutt a paroddal?
2017. szept. 1. 06:32
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem az itt a probléma, hogy a falu a szájára vesz, hiszen már nem laksz ott. Anyud nem tudja elfogadni a párodat a korkülönbség és/vagy az előző kapcsolatából származó gyermek miatt. Pedig legalább elmondta, hogy van gyereke. Több olyanról olvastam már éppen ezen az oldalon, hogy a feleség csak akkor tudta meg, hogy a férjének gyereke van, amikor már a gyerek nagykorú lett. Osztom azoknak a véleményét, akik szerint nem most kellene bemutatnod a Párodat. Ha beszélsz Anyuddal, így sem biztos, hogy elhallgatja a véleményét erről a dologról.
2017. szept. 1. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szólj anyádnak hogy nem neki hanem neked kell megfeleljen a pasid. A falu véleménye? Ki nem $z@rja le hogy 600kmel arrébb mit kárognak az unatkozó, begyöpösödött, semmi nem történik kiülök a kapu elé vén satrafák.
2017. szept. 1. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!