Tényleg én vagyok a rossz?

Idióták mindenütt vannak. Anyósék kb ugyanígy állnak hozzám is. Szerintük átmostam a lányuk agyát, eltiltottam tőlük és minden arra ment ki, hogy eltávolítsam őt a családjától.
Valóságban kiragadtam őt a lehúzó családjából és kinyílt a szeme a világra. Ennyi történt. Ja és nem miattam nem keresi az anyját, hanem azért, mert az anyja viselkedik kb úgy, mint a tiéd.
A lényeg, hogy ti álljatok egymás mögé. Zárjatok össze. A párválasztásodba senkinek nincs beleszólása és ha emiatt röfögnek az csak őket minősíti. Nem kötelező találkozni velük. És nyugodtan vágd a fejükhöz azt, amit ide írtál. Hogy ők nem keresnek az nem baj, de ha te nem akkor te vagy a főgonosz és a többi. Állj ki magadért mert különben eltaposnak.

Elhiszem. A lelki terror egyik fő eszköze a bűntudatkeltés.
De tettél -e bármit ami miatt rossznak kellene érezned magad? És most ne arra gondolj amit ők mondanak, hanem amit a saját igazságérzeted súg.
És ha megvan a válasz kérdezd meg magadtól. Érdemes e kötődni olyanokhoz akik el akarnak nyomni? Megsúgom a választ: Nem. Tönkreteszik az életedet.

Ne érezd magad rossznak, a párodért élj, az ő vmnye a lényeg :)
Ő szeret és ez a fő.
Én 1000km-re menekültem a hasonlóan remek családomtól. Teljesen jó a kapcsolatunk, hogy félévente pár órára találkozunk csak :) A párom a fontos, senki más, de ő építi az életemet, nem pedig rombol és zűrzavart kelt, mint a rokonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!