Anyám teljesen megőrült?
Minden baromságon felidegesíti magát, ma rendesen hozzámba..szta a ruhaszárítót. Amit talál, hajít. Nem túlzás, komolyan. A szüleim már rég szét mentek, apám nekem ad igazat folyamatosan. Anyám meg egy idegbeteg állat, még a nyugtató lövedék sem terítené ki szerintem.
Nem megy boltba, nem vásárol. Szerintem marhára nem az én dolgom az, hogy bevásároljak az egész családnak. 13 éves vagyok.. Bezzeg mikor előkerül az a téma, hogy 20órakor itthon vagyok, akkor ezt kapom: 13Éves kis görcs vagy, nehogy már ilyenkor gyere haza.
De azért vásárolni menjek.
Nem látja el azt a feladatot, amit el kell. Ha nem megy neki, minek szült gyereket? Rakjon be egy intézetbe,talán még ott is jobb életem lenne. Hogyan hozzam fel neki ezt e témát?
Mikor ilyen kirohanásai vannak mondtam már neki, hogy szerintem menjen el pszichológushoz, de csak még idegesebb lett. Pedig teljesen komolyan mondtam, mindenféle gúnyolódás nélkül. Rengeteg apróságért tépi a haját, amit, ha elkezdenék sorolni, talán reggelre sem lennék kész.. Kérlek titeket, segítseteeek!☹
Valami sulipszichológus, vagy gyámügy nem tudna segíteni?
A felnőttek csak jobban képben vannak, melyik szituban hogyan lehet visszafogni a kedves szülőt....gondolom én.
Miért van itt mindenki lepontozva?
Komolyan nem értem. Minek adjak így tanácsot?
( nem a kérdezőnek szólt)
Én teljesen megvagyok elégedve a válaszokkal.
Köszönöm mindenkinek, megpróbálok vele beszélni, tenni valamit az ügy érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!