Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyiben okozhat akadályt a...

Mennyiben okozhat akadályt a férfi 3 éves kisfia egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A szeretett férfi válik, és van egy 3 éves kisfia. Akinek van tapasztalata gyermekes férfiakkal, kérem írjátok meg!

2017. aug. 23. 11:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2017. aug. 23. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
3 dologtól függ. Ez a három meg a te, a pasid és az exe intelligenciája.
2017. aug. 23. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
7es: gusztustalan vagy!!!
2017. aug. 23. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Na. Nem tudom, másnak mi a tapasztalata, de. Nekem egy négyéves kislány "jutott" tíz éve egy új kapcsolatban. Nem miattam váltak, én már egy évvel utána jöttem. Nagyon szerettük/szeretjük egymást. Heti váltásban neveltük utána négy éven át. Az apukával a kapcsolatom kb három év után romlott el végleg (nem tartozik a tárgyhoz, de alkoholista volt sajnos).az utolsó egy évet gyakorlatilag a gyerek miatt próbálkoztam végig. Nekem semmi gondom nem volt vele. Az anyja eleinte nem könnyítette meg, ráadásul teljesen mások vagyunk, de aztán minden beállt egy normális mederbe. Mióta a kapcsolat véget ért az apjával, azóta is tartjuk a kapcsolatot, bár már nagylány, elsős gimnazista, és közben nekem is született egy gyerekem, nyilván mástól. Persze nekem hatalmas szerencsém volt, és egyébként a piától eltekintve az apjával és persze az anyjával is. Nem azt állítom hogy minden eset ilyen. De tudd, hogy van ilyen is.
2017. aug. 23. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztem attól függ... jobb esetben nagy gondot nem. Rosszabb esetben, ha pl. az új barátnő kisajátítós és hisztis vagy az exfeleség kavarja a kakit, rohadt sokat.

Sajnos utóbbira több példa van... ilyenkor az alábbi problémák vannak:

- az új nő nem tudja elfogadni, hogy a gyerek mindig az első lesz... hogy nem lehet előre tervezni 100%-osan programokat, mert ha megbetegszik a gyerek vagy történik vele vmi, akkor ugrik a nyaralás, a koncert, a mozi pl.

- a gyereket uszítja az anyja vagy alapvetően a gyerek nem szimpatizál az új nővel, csak mert új, és direkt rosszalkodik, nem hallgat rá... ez önmagában is elég frusztráló lehet sok nőnek (van, aki tudja ezt kezelni, van, aki nem)... de a nagy gebasz akkor van, ha 1) a gyerek akkor is folytatja ezt a viselkedést, amikor már olyan korban van, hogy 100%-osan felméri, hogy mikor nem tesz eleget a kérésnek, 2) el van várva, hogy az új nő kinyalja a gyerek popsiját, mert ha nem, akkor "fujj, utálod a kölköt, egy ringyó vagy", 3) ezen felül meg van neki tiltva, hogy nevelje, mert "nem vagy az anyja"

- ha ilyen tipikus vasárnapi apuka a férj, és az anyuka nem től kompromisszumkész, van, hogy egy nő nem tudja elviselni, hogy nincs egy romantikázós napjuk, mert folyton jön a gyerek

- ha apuka túlzottan az új nő pártján van a gyerekkel szemben, az is rontja a családi kapcsolatokat, csak pepitában

- ha esetleg később szakítás lesz a dologból, akkor a legtöbb férj dacból nem fogja engedni a kölöknek, hogy találkozzon a volt nővel, még ha meg is kedvelték egymást

- a mocskos anyagiak... kell-e emelni, csökkenteni a gyerektartás, mi az a pont, amikor a volt asszony túl sok pénzt akar kicsikarni a férfiből, mindent meg kell-e venni a gyereknek, amit akar... vagy ha nem vesz meg mindent, akkor lehet-e szidni azért, ha a nőjének is vesz drágább ajándékokat... itt mindenkinél máshol áll az ingerküszöb. Van, aki azon bőg férfiként, hogy 20e-t oda kell adnia a saját gyerekének, és megpróbálná csökkenteni, van, aki szerint az új nője abba se szóljon bele, ha csak úgy, minden más ajándék meg gyt. mellett a 10éves gyerekének több száz ezres hiperszuper okostelefont, tabletet vesz... vab olyan volt nő, aki szerint ha az új nő elfogad egy tengerparti nyaralást a férjtől, akkor már anyagias lotyó, aki a gyerekétől viszi el a pénzt...

2017. aug. 23. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a válaszolók tehetnek arról, hogy apád gyereket nemzett, amikor nem akart, sem arról, hogy anyád egy ilyennek szült. Sajnállak.

2017. aug. 23. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
82%
Kedves elozo, tervezett gyerek voltam, sok ev utan sikerultem es nagyon nehezen maradtam eletben en is. Ugy gondolom, ha valoban nem akart volna, akkor nem lennek itt. Reg ott hagyta volna a sorozatos vetelesektol depresziosa valt anyamat az evek alatt. Nem volt mindig ilyen.
2017. aug. 23. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!