Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis, hogy apa azt mondja...

Normalis, hogy apa azt mondja nekem szerelmem? 💖

Figyelt kérdés
Normalis,hogy apa mindig "szerelmemnek" szolit? Azt szokta mondani,hogy gyere ide szerelmem, szerelmem figyelj ram, igen szerelmem?, joejt szerelmem,szia szerelmem,szeretlek szerelmem. Engem miert nem zavar ez? Annyira jol esik amikor apa ilyen kedves velem es olelget,puszilgat mindig. Ez baj? Nem normalis dolog? 13 eves vagyok. 😊 Anyukammal nem olyan szoros a kapcsolatom. O nem olelget,puszilgat es kevesebbet vagyok vele. Apa viszont mindig megolel es elhalmoz a szeretetevel. Meg amig apa kirakott rolam fotokat facebookra is addig anyu semmit. Apanak a profilja is az ahol ketten vagyunk es ad nekem epp egy puszit. De nem mostani kep. Otthon is mindig apa van velem. Ez baj mar?

2017. aug. 19. 13:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én elhiszem. :)

Amúgy ha magánnyomozó, akkor szerintem még ő is megértené, hogy ennyi infó alapján miért írta a első azt amit.

Nem mondom, hogy örülne neki, de megértené. :)

2017. aug. 19. 13:47
 22/27 anonim ***** válasza:

Teljesen normális és szép kapcsolat a tiétek.

Valószínűleg anyukád nem az a típus, aki ki tudja mutatni könnyen az érzelmeit, mint apukád. Örülj neki, hogy apukáddal ilyen szép, meghitt kapcsolatod van. Nagy kincs az ilyesmi.

2017. aug. 19. 15:50
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Végülis minden apa máshogy fejezi ki a szeretetét de engem speciel a hideg kiráz ettől.
2017. aug. 19. 22:39
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. minden normális apa rajong a lányáért. Nálunk a nejem is szerelmemnek szólítja.
2017. aug. 20. 07:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy anyukád nem szeretget meg így, abból is adódhat, hogy az ő családjában nem volt szokás így kifejezni a szeretetüket. Csak ezért ne gondold, hogy ő nem szeret téged.
2017. aug. 20. 17:33
 26/27 anonim válasza:

Bárcsak nekem is megadatott volna ez. Bárcsak.

Örülj neki, az apukád nagyon jó ember lehet.

2017. aug. 20. 23:02
 27/27 anonim válasza:
Nem mentél beme a részletekbe, de anyukád lehet hogy csak fáradt mire hazaér, vagy csak másképpen tudja kimutatni a szeretetet. Próbálj meg felé is közeledni, bújni, lehet megváltozik. Nekem pl mind a két szülőm az ölelés puszi fajta, meg az egész család, de nekem mindig szükségem volt egy bizonyos távolságra, hogy kényelmesen érezzem magam. Mindegy, annyit akartam mondani, hogy próbálj meg anyukadhoz is közeledni.
2017. aug. 21. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!