Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem vagyok szeretheto?

Miert nem vagyok szeretheto?

Figyelt kérdés

17eves lany vagyok. Visszahuzodo, de ha a partner nyitott akkor konnyen baratkozok. Alapvetoen kedvesnek mondanam magam. Szeretek festeni es zongorazni. Szeretem a klasszikus zenet, de barmit meghallgatok. Alltalanosban nem voltam jo tanulo, de gimiben osszeszedtem magam es most otos az atlagom. A rossz tulajdonsagaim, hogy sokszor csunyan beszelek, es van rajtam egy kicsi felesleg.

Ugy erzem a szuleim nem ilyen gyerekre vagynak mint en. Alltalaban csak kritizalnak. Miert nem takaritasz? Miert nem tanulsz? Miert nem mesz el csavarogni? Bezzeg amikor en voltam fiatal... Miert nem sportolsz? Miert eszel? Nos igazabol ezek kozul mindegyiket csinalom csak nem az osszeset egyszerre naponta. De amikor ok hazaernek a munkabol es eppen nem latjak, hogy ezt vagy azt csinalom akkor egybol az a kovetkeztetes, hogy nem csinalok semmit. Pedig rendben tartom a szobam, tanulok (meg most nyaron is) eljarok a barataimmal, es sportolok is.Illetve van egy fiu baratom akivel a kapcsolatunk elejen meg ugy volt, hogy nem csak baratsag hanem akar tobb, de o azt mondta, hogy nem vagyok szeretheto, nem tudja megmondani miert. (nem bantoan mondta es jobban is megfogalmazta, de a lenyeg ugyanez) Ezt a kerdest nem onsajnaltatas celjabol rakom ki hanem azt szeretnem megtudni, hogy van -e olyan, hogy valaki annyira semmilyen/rossz /bena /csunya, hogy keptelenseg szeretni?

2017. aug. 17. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ekkora egy önbizalomrombolót mint a barátod... A leírtak alapján biztos szerethető vagy
2017. aug. 17. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Takaritsd el az eletedbol ezt a se.gfejet.
2017. aug. 17. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Minek az embernek ellenség...
2017. aug. 17. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
növeld a szintedet, sportolj, fogyaszd le a felesleget akkor rögtön tetszeni fogsz a fiúknak
2017. aug. 18. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!