Hogyan lehetne lebuktatni egy családtagot, aki kivesz éjszaka pénzt anyám tárcájából?
Figyelt kérdés
Rá van szokva a cigire, piára...2017. aug. 17. 13:29
11/18 anonim válasza:
Ha tudjátok ki az, akkor minek még el is kapni?
12/18 anonim válasza:
Ha tudjátok, hogy lop, akkor miért nem dugjátok el a pénzt? Mondjuk párna alá, oda csak nem nyúlhat miközben alszotok. Milyen családtag, hogy nektek kell róla gondoskodni? Nagyszülő? Mozgássérültként eltudja verni azt a pénzt?
13/18 acelsziv válasza:
Nem drága egy szobai széf. Kulcs anyád nyakában. Ezt hackelje meg. De a kihajítás a legeredményesebb mód.
15/18 anonim válasza:
Minek van otthon készpénz egyáltalán?! De ha már van, akkor miért olyan helyen, ahol hozzáférhet valaki. Nem lehet eldugni, elzárni, akármi?!
A cigiről, meg a piáról simán le lehet szoktatni egy mozgássérült ellátásra szoruló embert én úgy gondolom. Üvöltsön csak, amíg bírja.
16/18 A kérdező kommentje:
Anyám apám szintén borozik, de ők funkcionálisak és szeretik a kp-t mint fizetőeszközt...
2017. aug. 23. 11:08
17/18 anonim válasza:
Na mi lett az üggyel?
Meglopják még anyukádat?
18/18 anonim válasza:
Ha meg sem próbálnak tenni ellene, akkor hagyják az egészet a francba. Szép szavakkal nem fogják meggyőzni ezt a rokont. Tisztában vannak vele, hogy lop, mégis ott hagyják az orra előtt a pénzt. Nem értem én ezt a logikát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!