Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyut...

Hogyan győzzem meg anyut arról, hogy rövid lehessen a hajam? 14l

Figyelt kérdés

Nem a rövid hajjal van a baja egyébként, hanem a tomboy stílussal, amin én ugye hónapokig gondokodtam annélkül, hogy említettem volna neki. Aztán ballagás előtt felhoztam, hogy mi lenne ha…? Szépen össze is vesztünk, a lényeg az, hogy a hajam le lett vágatva váll fölött érőre.(amúgy váll alá érő volt)Mert ez nőies és nem néznek fiúnak.(hosszú hajjal is fiúnak néztek a MÁSODIKOSOK és ezen poénkodtam otthon)

A ballagás előttit igazából fogjuk rá, hogy megértem, vagyis inkább beletörődtem. Viszont még mindig szeretném, de félek, hogy az lesz a válasz, mint a második plussz füllyukra, hogy túl extrém és ne ezzel kezdjem a gimit.(Ami érdekes, mert azt hogy megint piros legyen a hajam engedné)

Az első max kettő két és fél sulis hónapot megvárnám, ha minden kötél szakad, ha már annyira ragaszkodik első benyomás baromsághoz.

Szóval,hogy győzzem meg a hajamal, esetleg a füllyukasztással kapcsolatban? Illetve ennek az egész fiús haj ellenzésnek szerintetek lehet köze ahhoz, hogy 2 éve néha célozgat arra, hogy milyen legyen a jövőbeli Párom, mert folyton kiemeli a néha előfrduló monológok végén, hogy ne nő legyen? 14l(október vége felé 15, ha bárkit is érdekel)

2017. aug. 16. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, ne engedd elnyomni magad. Sokkal jobb lett volna, ha anyám engedi kamaszkoromban ezt a fajta útkeresést, és nem huszonévesen próbálgatom magam, hogy mi az én stílusom. A haj megnő, fülbevalót meg vagy hordod majd, vagy nem. Szerintem beszéljétek meg. Valószínű fél attól, hogy leszbi vagy, de ha az lennél, akkor hosszú hajjal is az lennél, nem tehetne semmit.
2017. aug. 16. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a frizura ronda (rákerestem), de nem ez a kérdés. Elmégy fodrászhoz, levágatod egy szó nélkül és hazamégy. Anyukám is így csinálta annak idején. (Mondjuk nagyanyám szegény zokogott egy napig, mert nagyon szép hosszú haja volt anyunak). Nekem nem volt ilyen konfliktusom. A haj pedig megnő. Van egy ilyen tulajdonsága. Manapság pedig ahogy lányok, nők, csajok kinéznek, lila haj, kék haj, rózsaszín haj, alkaros tetkó, szétvarrt kar, katasztrófa, miket láttam nyáron megint, szóval szerintem nem leszel kihívó, vagy polgárpukkasztó vele a suliban. Fél év múlva a többieknek is ilyen lesz.
2017. aug. 29. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Írod, hogy fiúnak néznek, egyébként arra akarsz rájátszani ezzel a frizurával? Most akkor az zavar valójában?
2017. aug. 29. 16:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Szó nélkül nem fogom levágatni. Esélyem sem lenne. Az egész "városban" egy fodrász van, szóval ha kérek időpontot, akkor anya úgy is megtudja, mivel rendszeresen beszélnek. Szóval csak szóba jöhet, hogy mi van. Másrészt meg nem rontom az így is "csodálatos" viszonyt anyuval.

Nem a fiú kinézetre játszok, de nehogy már random nyolc évesek miatt ne legyen már olyan hajam amilyet akarok.

2017. aug. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!