Jogosan haragszik rám apa barátnője? Mit tegyek?
Szeptembertől Pesten fogok tanulni és nézegettünk anyával albérleteket, de ami tényleg jobb állapotú, meg olyan környezet, ahová ő is elengedne, az 120-130 felett volt szinte mind. Kérdezte, hogy a barátnőim hogy haladnak a lakáskereséssel és mondta, hogy mind a hárman kapnak lakást. Anya is elkezdett nézelődni és mondta, hogy sokkal jobban megérné venni egyet, mint százezreket kiszórni az ablakon lakbérre. Beszélt apával, mert mondta, hogy nem fog egyedül lakást venni, fizesse apa a felét. Belement, mamáék is adtak bele pénzt és meg is találtuk a megfelelőt.
Viszont apa barátnője haragszik, mert szerinte én manipulálom apát (mikor egy szót nem beszéltem vele erről), és írt egy ilyen sms-t tegnap este, hogy gratulálni tud, hogy ennyit leakasztottam róla csak úgy... Nem értem ezt az ellenségeskedést, nem házasok, nincs közös gyerek. Szóval nem az van, hogy most nekik emiatt éhezni kell, vagy viszik a házat a fejük felől.
Kedves Kérdező!
Annak a nőnek semmi köze ahhoz (nincs joga beleszólni), h te és édesapád milyen kapcsolatban vagytok. Neked semmi közöd ahhoz (úgy értem, nem vagy okozója annak), h az a nő hogy látja a kapcsolatotokat édesapáddal. A nő véleményét tedd a "nem fontos emberek nem fontos véleménye" dobozba.
Örömteli, h édesapád és édesanyád a válás után is ilyen jóban vannak.
Az a nő, mikor édesapáddal összejött, húzott egy sorszámot. Te hamarabb húztál. Ennyi.
Aztán tessék rendesen tanulni :D!
Szerintem is mutasd meg Apudnak az sms-t, hogy rendezze le a nőjével, Te nem akarsz emiatt felesleges feszültséget. Biztos lesz még hasonló, ha apukád támogatja a tanulmányaidat, szóval jobb előre tisztázni, hogy neki e téren pofa alapállás van, de ezt apudnak kell neki megmondania. Gondolom, nem azon az áron adott a lakásodba pénzt, hogy a nővel tartatja el magát...sőt, ilyenkor inkább a fordítottja szokott lenni.
A barátnő igazságtalan, mert ezt nem neked kellene mondania. Irigy, mert valami miatt úgy érzi, hogy neki is köze van/volt ahhoz a pénzhez. Ez a kettőjük ügye, amihez neked semmi közöd. Az apuddal való kapcsolathoz meg neki sincs semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!