Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha nem jövök ki egyik családta...

Ha nem jövök ki egyik családtagommal se, akkor velem lehet a baj?

Figyelt kérdés
Anyám a legrosszabb mindközül,nagyképű,irritáló,lusta,mindig valami baja van,és apámat is csalja,ez szinte biztos.Apámmal együtt szarnak a tesómra,aki internetfüggő,egész nap a laptopot nyomja és a videósokat nézi,nem bír meglenni nélküle és ez senki szerint nem probléma.Anyám azt vágta a fejemhez,hogy ha senkit nem bírok elviselni,akkor velem van a baj.

#család #utálat #undor #függőséf
2017. aug. 12. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem veled van a baj. Amint tudsz, költözz el.
2017. aug. 12. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Igen. Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter...
2017. aug. 12. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:

A kérdező életkorát nem tudjuk sajnos.

A fő problémát ott látom, hogy nem beszéled meg a problémáidat otthon. Titkolózás van. Le kell ülni az egész családnak, és ezeket a dolgokat színre hozni. A titkok, elrejtett dolgok előbb utóbb frusztrációhoz vezetnek, indulatokhoz.

Nem biztos, hogy veled van a baj, de ilyenkor mindig ez okozza a problémát, hogy otthon az emberek nem ülnek beszélgetni, és a problémáikat nem mondják el egymásnak csak hagyják felgyülemleni.

2017. aug. 12. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Amikor nincs őszinteség, akkor sok minden rejtve marad, és mindenki belesüpped egy megszokott valamibe, nincs érdek a problémák megoldására, kényelmes módja ez ennek. Van, aki a munkába menekül az otthoni problémák elöl, tehát keveset van otthon, aki meg otthon van, annak meg az a baja, hogy a másik nincs otthon, amikor meg haza jön, akkor a fejéhez vágnak mindent.

A gyerek meg belemenekül valamibe, pl. a számítógépezésbe.

2017. aug. 12. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Mindenki helikopter,csak én vagyok hülye.

A 8 éves függő öcsém,az apámat csaló anyám,apámat meg konkrétan semmi nem érdekel,szarja le az egész világot.Én se vagyok tökéletes,rengeteg hibám van,de nekem azt ne mondja senki,hogy ez normális.Éjjel ötig fent van az öcsém és laptopozik,délben kel és az első dolga hogy bekapcsolja és ez senkit nem zavar rajtam meg a nagymamánkon kìvűl,de mi mit tudunk csinálni?

2017. aug. 12. 15:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Alig van olyan időpont,hogy az egész család együtt van,ha meg igen akkor valamelyik szinte biztos hogy alszik.
2017. aug. 12. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
És apukád iszik?
2017. aug. 12. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincs rendben, de ezt nem a te feladatod elrendezni, meg felettük ítélkezni. Te majd a saját családoddal jobban élsz.
2017. aug. 12. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:
10%

Jah, tesóm is azt hiszi magáról, hogy csak ő normális a családban.

Amit leírtál csak 1 szempont, a tiéd. Hallanám a többiekét is.

2017. aug. 12. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül veled van a baj, de lehet hogy ők meg belefáradtak, bele vannak keseredve mindenbe, zavarja őket, hogy nem tudnak kiteljesedni, önmagukat adni, el kell fojtaniuk a valódi önmagukat,és betagozódni, beállni a sorba, és melózni jó sokat, ami meg veszi el az időt az élettől, a valódi élettől. Ja meg nem tudom pl, kinek kiskorában pl milyen sérelmei voltak, vagy akár idősebb korában.
2017. aug. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!