Ha nem jövök ki egyik családtagommal se, akkor velem lehet a baj?

A kérdező életkorát nem tudjuk sajnos.
A fő problémát ott látom, hogy nem beszéled meg a problémáidat otthon. Titkolózás van. Le kell ülni az egész családnak, és ezeket a dolgokat színre hozni. A titkok, elrejtett dolgok előbb utóbb frusztrációhoz vezetnek, indulatokhoz.
Nem biztos, hogy veled van a baj, de ilyenkor mindig ez okozza a problémát, hogy otthon az emberek nem ülnek beszélgetni, és a problémáikat nem mondják el egymásnak csak hagyják felgyülemleni.

Amikor nincs őszinteség, akkor sok minden rejtve marad, és mindenki belesüpped egy megszokott valamibe, nincs érdek a problémák megoldására, kényelmes módja ez ennek. Van, aki a munkába menekül az otthoni problémák elöl, tehát keveset van otthon, aki meg otthon van, annak meg az a baja, hogy a másik nincs otthon, amikor meg haza jön, akkor a fejéhez vágnak mindent.
A gyerek meg belemenekül valamibe, pl. a számítógépezésbe.
Mindenki helikopter,csak én vagyok hülye.
A 8 éves függő öcsém,az apámat csaló anyám,apámat meg konkrétan semmi nem érdekel,szarja le az egész világot.Én se vagyok tökéletes,rengeteg hibám van,de nekem azt ne mondja senki,hogy ez normális.Éjjel ötig fent van az öcsém és laptopozik,délben kel és az első dolga hogy bekapcsolja és ez senkit nem zavar rajtam meg a nagymamánkon kìvűl,de mi mit tudunk csinálni?

Jah, tesóm is azt hiszi magáról, hogy csak ő normális a családban.
Amit leírtál csak 1 szempont, a tiéd. Hallanám a többiekét is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!