Van köztetek férjnél lévő harmincas árva?
30 vagyok, àrva, van pàrom és gyerekem. Tesóm is van, csak kb 10 éve nem beszél velem.
Mi segít? Semmi! Max. ha elmégy baràtnőkhöz, vagy esetleg van olyan rokon akikkel jóban vagy. Esetemben nagyszülők sincsenek. Vannak nagynénik, nagybàcsik, de a felével nem tartom a kapcsolatot. Nem az én hibàmból, màr a szülők se nagyon beszéltek velük. Igazàból csak akkor rossz, ha a hàzasság téma jön szóba. Vagyis inkàbb a lagzi. Nincs sok pénzünk, de jó lenne szűkkörű. Aha, kb 20 embert jelent és abba tőlem senki sem lenne. Na akkor hívjak én is meg tàvolabbi rokont, baràtnőt, de akkor az màr nem szűk. Szóval hagyjuk a francba. :D (Kéttanúsba nem megy bele a pàrom) De inkàbb az a rossz ha karàcsony van, vagy hasonló. Menjünk anyósékhoz. Ok. De miért ne maradjunk, hiszen nem megyünk màshovà....stb. Na nekem ilyenkor borul a bili.
Jelen. És van egy fiúnk is. Mióta párom és fiam van nekem, azóta ismét teljes az életem. Boldog vagyok. Bár nagyon hiányoznak.
Egyébként nekem nem csak a szüleim haltak meg, hanem semmilyen rokonom sincs már.
Köszönöm a hozzaszolasokat. Nincsenek nagyszülők sem, keresztanyam másik városban, őt havonta meglatogatom. Unokatestvér külföldön. Barátok másik városban, itt egy, de keveset tudunk találkozni.
Igazából vidám vagyok és szeretem a családom, de amikor szeretném hogy engem "ringassanak" (átvitt értelemben) akkor nem tudom merre induljak.
Igen, a karácsony rossz tényleg, anyosekhoz megyünk és üvölteni tudnék hogy anyuekhoz nem tudunk. Meg sokáig minden fontos dolog miatt még automatikusan hívni akartam telefonon.
Néha biciklire ülök mikor hozzá mennék és elmegyek amerre a lábam visz aztán ramtor a magány.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Egyébként introvertalt vagyok, nehezen ismerkedek, de pár ember előtt igazán felszabadultan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!