Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 13 éves...

Megengednétek a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés

1 órányira van egy város, nem olyan hatalmas, de azért elég nagy. Mi kicsi városban élünk, szinte nincs itt semmi. Egyedül szeretnék elutazni oda.

(Suliba busszal járok, szintén másik városba, de szinte a házunk előtt van a buszmegálló, iskola előtt áll meg, szóval szerintem ez nem sokat számít.)

2017. aug. 9. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12%

Az a gond, hogy a szüleid nem (csak) benned nem bíznak, hanem a többi emberben.

Rengeteg az eltűnt fiatal lány, baleset érhet (nem kell, hogy elüssön az autó, elég ha rosszul lépsz), kirabolnak, meglopnak, beléd köt valaki.

Tudod, az a baj a 13 éves lányokkal, hogy nagyon könnyű őket 16-nak nézni, csak hiányzik az a 3 év tapasztalat! Ezért ez a legveszélyeztetettebb kor a lányoknál.

2017. aug. 9. 22:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelni miért mennél oda egyedül?
2017. aug. 10. 01:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, miért mész és ha értelmes indokkal szolgálsz akkor menjél. Sokan másik városban járnak már ilyenkor suliba.
2017. aug. 10. 11:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikor mennél, meg mit akarnál csinálni.

Este biztos nem engedném, napközben akár, ha elő tudna állni valami értelmes céllal/indokkal. Mondjuk jobban örülnék, ha megbízható barátnővel, vagy idősebb ismerőssel menne.

Na meg persze nem mindegy, milyen a környék. Az én városomban semmi baja nem esne egy gyereknek, aki egyedül kószál, de jártam olyan helyen, ahol felnőttként se éreztem magam biztonságban.

2017. aug. 10. 11:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azt kérdezné, hogy "bemehetek a városba holnap?" akkor nem. Ha azt kérdezné, hogy "bemehetek a városba holnap XY barátnőmmel moziba/színházba/múzeumba/vásárolni/állatkertbe stb.?" akkor igen.
2017. aug. 10. 14:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Igazából azért gondoltam ezt az egészet, mert nem kéne nyaggatnom anyát. Csak moziba mennék a barátnőmmel.
2017. aug. 10. 14:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

egyszer el kell kezdeni. úgy egyeznék bele, hogy amint odaér, telefonon hív és ha elindul hazafelé, akkor is dob egy sms-t legalább. ha komoly lány és megbízható, akkor ugyan halála izgulnám magamat, de mit lehet tenni. muszáj megtanulnia közlekedni.

28/N

2017. aug. 10. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
5 ikes korom óta busszal jártam iskolába már ,lakótelep alatt volt a suli (domb) anyukám tudta hogy felszállok a buszra leszállok elmegyek a suliig elötte a zebráknál szét nézek és ha végzek vissza megyek a megállóba felszállok a buszra időben jelzek és leszállok ez nem volt olyan rég csak 21 éves leszek fiatal nő tehát nem tudom itt az se mindegy hány kilométer inkább azért aggódna anyuka hogy 13 évesen ugye már gyakori kérdést lehet használni kitudja milyen bteg szexuális tartalmakat dob fel neki a net ... naaa mindegy ki miért aggodik
2017. aug. 10. 20:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Tőlünk kb 40-50 percre van Pécs kisebb városokból falvakból oda járnak a diákok középiskolába. És ugye ott sok iskola van, nem a suli előtt áll meg a busz, akár helyi járatra is kell szállni. Ha azt nézem hogy annó július végén töltöttem a 14 évemet és szeptembertől minden nap bejártam +helyi járat akkor megengedném.
2017. aug. 11. 14:53
 20/21 anonim válasza:
56%
Nemtudom én is annyi vagyok és mivel fél órára itt van pest ahol elég jól tudok már tájékozódni ezért akkor megyek be amikor akarok akár egyedül is csak úgy nem szeretek inkább barátokkal Soha nem volt még semmi bajom, valójában azért is engednek el mert nem látják értelmét beszállítgatni mivel összességében sokkal többe kerül és nincs is rá idejük. ://
2017. aug. 16. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!