Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik így anyám?

Miért viselkedik így anyám?

Figyelt kérdés
Van egy nővérem ő idősebb mint én, 18 éves én 15 és ha ő nincs itthon akkor mindig vele megy mindenhova mindig őt kéri meg hogy menjen vele a boltba vagyhogy vigyük le a kutyát. Múltkor is levitték egyutt a kutyát és elmentek fagyizni engem meg lesz.rtak megse kerdeztek hogy jösz velunk fagyizni vagy valami pedig ott ultem a szobaban. Amikor meg nincs itthon a tesóm én is jó vagyok akkor neki. Ez olyan rosszul esik. Már mondtam neki ezt de aztmondja dehogyis. Mit tegyek?
2017. aug. 9. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
jobban megérti vele magát
2017. aug. 9. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:

A tesód már felnőtt lehet vele sok dolgot meg tud beszélni.

Lehet úgy gondolja hogy még te kicsi vagy azokhoz a témához. De kérdezd meg tőle szépen, mond el hogy te hogy érzed.

Biztosan el fogja magyarázni :)

2017. aug. 9. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!