Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem enged sehova a...

Anyukám nem enged sehova a szünetben. Mit tegyek? 14yrs Lent bővebb info

Figyelt kérdés
Anyukám eddig sem szerette, ha délutan 2-3 órára lementem ide a játszótérre a barátaimhoz. Szerinte nem jó társaság. Pedig semmit nem csinálnak. 10-ből egy gyerek cigizik csak. Viszont tegnap kint voltam, mert végre kiengedett, de mikor mentek le tesómmal a rendelőbe, látta, hogy a társaságból egy fiúval ölelkeztünk. Szájra puszi is volt, és emiatt soha az életben nem akar már elengedni. 14 éves vagyok és ezzel a fiúval volt az első "csókom" (egy hete vagyunk együtt pont.) Anyum eddig sem engedett sehova, bár én csak annyit kértem, hogy ide a ház elé engedjen le a játszótérre. Megbeszéltük, hogy suliidőben ígyse úgyse mennék le, mivel eddig sem mentem, és idén sem fogok. Csakhogy most ezzel sajnos ígyse fog leengedni. Viszont én nagyon szeretem azt a fiút, és a barátaimat, osztálytársam is lejár (aki egyébként a legjobb barátnőm). Mit tegyek?
2017. aug. 9. 10:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Barátnőim és osztálytársaim mesélték, hogy amikor van nekik valakijük, anyukájuk annyit mondott, hogy "csókból nem lesz gyerek". Mert szerintük ebben a mai világban az, hogy valakinek 14-15 évesen van az első "csókja", az egyáltalán nem gáz. Nem tudom, mit gondoltok, csak gondoltam megosztom, hogy ezt mások hogy gondolják.
2017. aug. 9. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:

A történet első része valóban gáz. Nyár van, ilyenkor minél több időt kell kint tölteni a szabadban a barátokkal, főleg a te korodban. Mondjuk ha este nem nagyon enged ki, azt még talán meg is értem, de hogy délutánonként is otthon csücsülj, az már tényleg túlzás. Én nem birnám ki az biztos.

Na most jön a másik rész..Ha tudod, hogy Anyukád ilyen szigorú és hogy ennyire rövid pórázon tart, akkor mi a francért kellett az orra előtt csókolóznod azzal a fiúval? El lehet vonulni kicsit diszkrétebb helyre is..ahol mondjuk nem vagytok annyira szemelőtt.

Én aműgy simán kilógnák, amikor pl. nincs otthon.

2017. aug. 9. 12:14
 13/14 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez van én 15 éves vagyok lassan 3 hónapja vagyok együtt a barátommal de eddig csak 2x taliztunk úgy h hazudtam a szüleimnek de én beszélgettem sokszor anyával és mostmár elenged😊 Sok sikert!
2017. aug. 9. 12:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyik kommentelőhöz szólnék, elég diszkrét helyen voltam, ahhoz, hogy anyum ne lásson, mikor hirtelen megpillantottam. Nagyon rosszul esett már akkor és nem tudtam mitévő legyek. Az a baj, hogy nem merek beszélni anyummal, mert egyszerűen annyira nem képes meghallgatni. Sőt valamikor olyan pofont is le szokott keverni.
2017. aug. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!