Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők megengednétek ezt a...

Szülők megengednétek ezt a lányotoknak?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok.

Szeretném egy kicsit feltölteni, megerősíteni a szemöldököm (aligha látszik, hogy van), és ilyen 'eyebrow slits' cuccot szeretnék csinálni (elnézést, nem tudom magyarul hogy lenne ez a szó), tehát egy csík van benne.

Elfogadható lenne?

2017. aug. 8. 21:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Kotvány. Ilyet a négerek meg az őket majmoló cigányok csinálnak.
2017. aug. 9. 05:27
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Nagy divat volt. Úgy 15 éve. Az összes drogosnak ilyen volt. :)
2017. aug. 9. 07:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy otthon rajzold magadnak, megengedném, a rajzzal akár ezt a csíkot is ki tudod próbálni, ha amúgy is ritkás, akkor annyi is elég lehet a kiszedés helyett - gyorsan rájönnél, hogy annyira nem is tetszik az a csík. :)

Kevés embernek állnak jól ezek, ugyanúgy, ahogy más-más ívű vonal passzol más archoz.

Kozmetikust, sminktetoválást és hasonló művi dolgokat pár évre elnapolnék, de abban simán segítenék, hogy keressünk, vegyünk szérumot vagy hasonlót, ami a növekedést segíti.

2017. aug. 9. 07:34
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Ne légy ilyen arrogáns, kislány! ALAP, ha valamiről véleményt kérsz, aminek még a NEVÉT SEM TUDOD, akkor kiteszel róla egy képet!

Leszállhatsz a magas lóról... egyébként nem, 18 év felett már azt csinál, amit akar, de ez ocsmány, és a suliban kivágnak vele.

2017. aug. 9. 09:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem szép szerintem sem. Én ezt nem engedném meg a lányomnak (bár még nincs gyerekem). Szerintem megbánnád, gondold át jól. A megerősítéssel nincs semmi baj.
2017. aug. 9. 12:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Emeld ki, fesse be kozmetikus, de ez a bevagdosás annyira suttyó. De tényleg, egyáltalán nem menő.
2017. aug. 9. 12:41
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Felölteted utána meg belenyíratsz? Ezt irtó ocsmány. Inkább felejtsd el, ez valami fellángolás lesz nálad. Ne csináltasd meg, meglátod, pár év múlva röhögni fogsz azon, hogy ilyet szerettél volna!
2017. aug. 9. 14:58
 18/20 Laylah ***** válasza:
100%

12-essel egyetértek, ez úgy a 2000-es években volt divat, akkor is a prolibbaknál, reppereknél, "utcanevelt" egyéneknél, akik pasik voltak mind. Szóval még csak nem is női divat.

Ha viszont megnéznéd, hogy hogy állna, akkor valaki már előttem szintén javasolta, hogy húzd ki szemöldökceruzával a szemöldököd, azt a részt, ahová vágatnál, hagyd ki, és meglátod, hogy állna. Ha tetszik, akkor bizonyos határokon belül akár naponta is felfestheted, akár variálhatod is magadnak.

2017. aug. 9. 22:02
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Én nem vagyok ellene az ilyen "extrém" dolgoknak. Biztos van olyan nő, akin azt mondom oké, nem rossz. Egy szupi sminkkel, vagány stílussal. Na de egy 12 éves gyereken... ne röhögtessenek.
2017. aug. 10. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a sz@r ez? Már bocsánat! Nehogy belevágj, mert ha felnősz, és meg fog látszani, hogy mit műveltél magaddal 12 évesen, úgy fogod magad gyűlölni, hogy ajaj!
2017. szept. 6. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!