Szülők megengednétek ezt a lányotoknak?
12 éves vagyok.
Szeretném egy kicsit feltölteni, megerősíteni a szemöldököm (aligha látszik, hogy van), és ilyen 'eyebrow slits' cuccot szeretnék csinálni (elnézést, nem tudom magyarul hogy lenne ez a szó), tehát egy csík van benne.
Elfogadható lenne?
Azt, hogy otthon rajzold magadnak, megengedném, a rajzzal akár ezt a csíkot is ki tudod próbálni, ha amúgy is ritkás, akkor annyi is elég lehet a kiszedés helyett - gyorsan rájönnél, hogy annyira nem is tetszik az a csík. :)
Kevés embernek állnak jól ezek, ugyanúgy, ahogy más-más ívű vonal passzol más archoz.
Kozmetikust, sminktetoválást és hasonló művi dolgokat pár évre elnapolnék, de abban simán segítenék, hogy keressünk, vegyünk szérumot vagy hasonlót, ami a növekedést segíti.
Ne légy ilyen arrogáns, kislány! ALAP, ha valamiről véleményt kérsz, aminek még a NEVÉT SEM TUDOD, akkor kiteszel róla egy képet!
Leszállhatsz a magas lóról... egyébként nem, 18 év felett már azt csinál, amit akar, de ez ocsmány, és a suliban kivágnak vele.
12-essel egyetértek, ez úgy a 2000-es években volt divat, akkor is a prolibbaknál, reppereknél, "utcanevelt" egyéneknél, akik pasik voltak mind. Szóval még csak nem is női divat.
Ha viszont megnéznéd, hogy hogy állna, akkor valaki már előttem szintén javasolta, hogy húzd ki szemöldökceruzával a szemöldököd, azt a részt, ahová vágatnál, hagyd ki, és meglátod, hogy állna. Ha tetszik, akkor bizonyos határokon belül akár naponta is felfestheted, akár variálhatod is magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!