Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti megengednétek a...

Szülők ti megengednétek a gyereketeknek egy ilyen nyaralást?

Figyelt kérdés

(Lehet rossz kategória.)

Szóval egy olyan kérdésem lenne, hogy ti megengednétek a gyermeketeknek hogy elutazzon a legjobb barátjával és családjával kb. egy hétre külföldre? Ha mondjuk az út (a fiad része) pár száz forint lenne, és a gyereketek még nem dolgozik úgy hogy ki tudná fizetni. Ti kifizetnétek ekkora összeget? Persze a barátjával már kiskoruk óta ismerik egymást, és a 2 család is. (16 évesekről van szó)

2017. aug. 7. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem a kérdező elírta, és pár százezret akart írni. Én nem engedném, mivel nagyon drágállom, mert az utazás, a szállás, költőpénz tetemes összeg tud lenni. Bár egy ilyen utazást nem előtte egy-két nappal kezdenek szervezni, tehát gondolom már legalább nyár eleje óta tudott róla. Nos én mondtam volna neki nyár elején hogy ha elmegy diákmunkázni és a a felét megkeresi, akkor kipótolom, de egyedül nem fizetném ki.
2017. aug. 8. 12:34
 12/13 anonim ***** válasza:
24%

Bilibe lóg a kezed kisfiam. Mi az h megengedni? Nem csap isten a körmödre ilyen gondolatokkor?'

Nos kérdésed, h fizetnénk-e. Nem tudjuk mennyire nagy élmény lenne neki s mennyire kell pénz amiből benne.

2017. aug. 8. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
8%
Én 16 évesen a pasimmaé.mentem egyedül nyaralni. Megengedték.
2017. aug. 9. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!