Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit éreznek, gondolnak az...

Mit éreznek, gondolnak az ilyen apák?

Figyelt kérdés
Olyan apák akik lelkileg terrorizálják, kiabálnak, ugatnak velük, megverik, földön rúgdossák a gyerekeiket?
2017. aug. 6. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Apámnak csak annyi volt a válasza, hogy az ő apja is megverte őt.
2017. aug. 6. 23:22
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Valamit, amin levezetheti a feszültségét.

Gondolom dühöt érez, frusztráltságot, stresszt.

2017. aug. 6. 23:33
 13/19 A kérdező kommentje:

13!

Értem én. Kötekedni akarsz.

Kérdésedre aválaszaim:

Mielőtt elvesztettem az eszméletem a földre estem, láttam és éreztem hogy rúgdos a lábával. Anyám szedte le rólam mikor látta az egészet, illetve hogy nem vagyok magamnál.

Nem, nem vagyok cigányok!

2017. aug. 6. 23:48
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Jj az apák... engem a mostphasnyám tett tönkre.

Nem vert, csak naponta többször közölte mekkora egy értéktelen szar senki vagyok.

Ez semmivel sem jobb, mintha vernek, söt.

2017. aug. 7. 00:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Az én apámnak az alkohol vette el az agyát. Csak és kizárólag akkor csinált ilyet ha ivott. Ha józan volt, ő volt a legműveltebb, tájékozottabb, humorosabb ember a világon. De ezzel nem voltunk kisegítve. Tehát ha iszik, akkor teljesen másképp lát mindent. Előjön az összes dühe, aminek nem biztos hogy mi voltunk az oka, viszont rajtunk lehetett levezetni. (rajtam és Édesanyámon). Szerintem a hatalmat érzi és ki is használja. Erősebb, nagyobb. Ja, és a birtoklás megerősítése szerintem. Azzal hogy ezt tette minden nap, magát erősítette meg abban hogy mi az ő tulajdonai vagyunk. Gondolom én. Aztán lehet hogy mindent rosszul gondolok, de én mást nagyon nem tudok elképzelni. És őt nem verték és terrorizálták kiskorában. Ő szimplán egy r*hadt gonosz semmirekellő szemétláda.
2017. aug. 7. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen "apák" azok akiknek csak a családipótlék miatt kell gyerek, közben meg egy púp a hátára csak, persze ha nem olyat csinálsz az ember amire verheti a mellét és büszkélkedhet.

Az ilyenek nem szülőnek valók, Istent játszanak....

Sajnálom ha megbántottalak ezzel, biztosan nagyon sok szörnyűségen mentél keresztül. Én inkább végig sem olvastam.

Előtted soha ne ez a példa legyen. Valahogy ezen túl kell lépni, és ha egyszer szülő leszel tudod, hogy hogy NEM lehet viselkedni

2017. aug. 7. 14:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Gondolom elmondta, mit érez. El szokták mondani.

Elhord mindennek, elmondja, hol hibáztál szerinte, dühös, hogy olyan lettél, amit elítél, úgy érzi a verésen kívül nem tud mittenni azért, hogy megváltozz. Mérges, mert nem érzi a saját hibájának, nem tud kibékülni a helyzettel.

Persze leginkább azért verik meg a gyengébbet, mert gyávák és ostobák, de nem ezt érzik, ez csak kívülről látszik.

2017. aug. 7. 14:43
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Hovy lenne igaza. Ha pofont kell adni, akkor már réges rég több ezer hibát vétettél. Művelt, nem műveltebb, hanem rendes nevelésre megtanult, felkészültet jelent e szempontból.

Most komokyan. Gondoljátok már végig.. hogy lehetne jobb kommunikációnál fizikális megnyilvánulás??? O.o

Nos... hiányos elméknél...

2017. aug. 7. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:

14.33

És te vajon szülő vagy?

2017. aug. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!