Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Széthullik a családom, anya...

Széthullik a családom, anya egyedül marad?!

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és van egy bátyám.

A szüleim születésem előtt elváltak, így apukámmal nincs is jó kapcsolatom, évente egyszer találkozunk. 9 éves koromban anya összejött egy férfivel és mi egyből jóba lettünk. Évente egyszer kb összevesztek, de nem komolyan. Egy hete viszont annyira, hogy a nevelőapukám elköltözött. Ő nagyon szeretne békülni, de anya még csak beszélni sem akar vele. És ma átjött a nevelőapukám a maradék cuccáért és akkor megbeszéltük titokban, hogy hétvégére elmegyünk hárman Olaszországba, mert akkor anya biztos meg fog békélni. Ma este hallottam, hogy telefonon beszélnek, de anya nagyon flegma és bunkó volt. A nevelőapukám pedig utána írt nekem egy üzenetet, hogy sajnálja de anya békíthetetlen. Én teljesen kivagyok. Ha az ember szülei elválnak, akkor utána (jobb esetben) mindkét személlyel megmarad a kapcsolata. De így, hogy nekem ő nem vérszerinti rokonom és más városban is lakik, nem marad vele kapcsolatom. De én rá apaként tekintek.

A bátyám már évek óta nem lakik itthon és én jövőre kollégista leszek. Anya egyedül fog maradni ebben a nagy házban.

Na jó, erre én igazából nem várok választ, csak jó volt kiírni magamból.

2017. aug. 3. 23:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem értem utolsó, hogy honnan szedted azt, hogy hátbatámadja az anyját. Semmi olyat nem írt, amivel hátbatámadta volna, meg nem is húzott el a nevelőapjához. Úgyhogy a szövegértelmező képességeden légy szíves csiszolj, mielőtt hülyeségekkel vádolsz meg valakit.

Kérdező, ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy megszakad a kapcsolat. Virtuálisan tarthatod vele a kapcsolatot, és ha nagyon akarjátok, összehozhattok néha személyes találkozókat is.

Esetleg ha kifejtenéd jobban, hogy mi volt a veszekedést kiváltó ok, a válaszolók talán tudnának tanácsokat adni, hogyan békíthetné ki a nevelőapád anyukádat, mégha erre az általad leírtak alapján kevés is az esély.

2017. aug. 5. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!