Nevelőapám fenyeget! Mit tegyek?
Mindenért engem okol, mindenért engem ordibál le, ő a tökéletes és ha valamiben nem értünk egyet, akkor kiabál. Pl nem engedi, hogy felvigyem a kaját a szobámba, miközben én takarítok magam után, de még a lépcsőket is nekem kell felmosnom. Nem a takarítással van baj, hanem hogy beszólogat, folyton kínos helyzetbe hoz a pasim előtt, mindig lemond. De ha itt a pasim, akkor nem mer fenyegetni. Mindenen azonnal felkapja a vizet, tiszta idegbeteg. Ma is megjöttek, kérdeztem, hogy hol a tablettám (gyógyszert szedek egy betegségemre) és azért is elkezdett kiabálni... Vagy fésültem a hajam és mutogatta az öklét, hogy ,,látod ezt? Úgy orron b szlak, hogy elered a véred!"
Ő felnőtt 35-40 év körüli én meg 17 éves csaj vagyok!
Anyum meg olyan, mint a papucs mellette, csak bőg miatta, de semmit nem tesz. Sőt, sokszor még mellé is áll. Az a családi program, ha összeül a család, hogy engem, meg a pasimat kibeszélik. A pasim már egyszer beszélt velük, hogy a stressz előhozza az epilepsziát (arra szedem a gyógyszert, mert epilepsziás vagyok), ezzel célozva arra, hogy miattuk vannak rohamaim. Azóta utálják a pasimat, de csodálkoznak, hogy már miért nem jár ide, csak én hozzájuk. Nem tudok elköltözni máshoz... Nem merem feljelenteni, mit lehetne tenni?
Nem tudom mit csinált volna akkor ha olyan pofont adtál volna neki, hogy a fal adta volna a másikat, mikor ököllel fenyegetett. Nem vagyok biztos benne, ha kicsit erősebben fellépnél, nem maradna abba ez az egész - a fentiek alapján egy kis sunyi g cinek tűnik. Beteg ember, az is biztos.
Ha meg nem mersz fellépni, más nem nagyon marad - próbáld kerülni őt, aztán várni a lehetősègre, hogy elköltözhess valaki máshoz, ha most még nincs erre lehetőséged.
#6 de van még 1 1.5 évvel fiatalabb húgom (Aki nem tőle van), de vele nem ilyen!
#7 viccnek is rossz
Első vagyok. Biztos vagyok benne, hogy sose szeretett téged a gyermekeként. Nem is fog. Amióta megszületett a saját gyereke, erre biztosan rájött és egyszerűen te már számára nem vagy a család tagja. Amíg édesanyáddal együtt éltetek és ő költözött oda, az volt a beetetés időszaka. Most, hogy ti éltek nála már nincs szüksége erre. Megvan a közös gyerek ami az övé, te dobva vagy. Én így látom és sajnálom. Tényleg jó lenne a gyámügy, vagy elköltözni kollégiumba.
Viszont ha félsz, biztos nem történik semmi változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!