Anyámnak miért baj, ha epilátort használok? Nem ő vette.
Egyszer kutakodtak tesómmal a szobámban és megtalálták. Ordibált, hogy mi ez.
Utána mondtam neki, hogy szőrtelenítésre van, erre leribizett.
Általában olyankor használtam mikor nem voltak itthon. Egyszer volt, hogy zárt ajtó mellett csináltam, de akkor is ment a vita, apám nem is állt velem szóba egy ideig. Nem arról volt szó, hogy az éjszaja közepén felvertem volna őket.
60 felett vannak. Régen nem szőrtelenítettek vagy mi? Ti nektek baj, ha normális napszakban epilál a lányotok? Az tény, hogy hangos, de itt maga a szőrtelenítés ténye is baj volt.
17/l
Fú mekkora büdös ribi vagy, miket csinálsz még, fürdesz is? Netán hajat is mosol? fúúú takarodj az utcasarokra.
Viccet félretéve, ez az alapvető higiénia része legalább nyáron hogy legalább hónaljon szőrtelenít az ember lánya, anyámat az se zavarja ha este 11-kor csinálom mert becsukom az ajtót és 5 perc alatt kész, ő is epilál.
igen, attól félnek, hogy felnőttél, nem akarják elfogadni, ezért büntetnek érte.
nagyon beteges felfogás, de azért tudom, mert engem sem engedtek szőrteleníteni, az iskolában meg gúnyoltak miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!