Anya nem engedi hogy új telefont vegyek de nem tudom miért?
És nem tudom miért a régit egész nap töltőn kell hagyni mert akkor is merül ha nem használom.
Már elvittem hogy vegyek a vodafonba új töltőt neki stb...
És még nem is neki kéne kifizetnie az egészet mert én is adnék bele
Az új töltőmet amit szintén a sáját pénzem ből vettem a tesőm kiszakitotta a konektorból és már nem tölt rendesen öszességében minden baja van a telóak ezen kívűl.
Mondtam neki ma is ,hogy elviszem a vodafonba ês erre azt mondja "már megint tönkre tettem " montam neki ,hogy ez most a tesóm volt ő erre azt modja fogj mindent a másikra
Meg elkezdi apának hogy nehogy vegyen nekem egy újat és pedig nem kellene nekem Iphone .meg ilyen nagyon drágák
és úgy megérteném ha rosszúl álnánk anyagilad de nem tudom modjak is néha ez ügyben mit tudtok tanácsolni? Vagy törődjek bele és gyűtsem a pézt addig míg ne lesz elé ? Kort is írjatok létszives és hogy ti mit tennétek ?tudom hosszú lett
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!