Kitörölt a Facebook-ról. Most sírjak vagy nevessek?
Figyelt kérdés
Anyámmal összezöldültünk és most látom kitörölt az ismerősei közül, de a férjemet meg nem. :O
Milyen dolog ez már, normális egy ilyen 47 éves "anya"?
2017. júl. 22. 18:16
11/21 anonim válasza:
Ja, az más. 25 évesen már tudsz futni. 😃
13/21 anonim válasza:
Anyósom berágott húsvétkor,mert én ugyan nem hívtam,de egyszer csak megjelent itt...én mentem ki beengedni a nagyobb gyerekkel, bejött majd elkezdett morogni a férjemnek,hogy ő többet nem jön,mert senki nem veszi a fáradságot,hogy kimenjen elé és beengedje. Nah oké én itt fogtam magam és kimentem a kertbe. Állítólag 5 perc után le is lépett. Majd írt facebookon,hogy mekkora egy szemét vagyok és ő is utál engem,nem csak én őt....aztán néztem,hogy ismerősnek jelölt amit aztán vissza is vont. Gondolom azt hitte,hogy fogok válaszolni arra amit írt és azt csak ismerősként látja,vagy biztosra akart menni,hogy észre vegyem törölt.Hát én meg fogtam és letiltottam,ne kínlódjon itt már nekem szegény,de amúgy azóta nem is láttam és a gyerekek se. Nagyon intelligens nőnek tartja magát,de így 65 évesen már nagyon úgy tűnik vissza felé fejlődik,pláne miután kinyaralja magát és nagyon kipihent.
14/21 anonim válasza:
Hasonlítotok. Az se kevésbé gyerekes, hogy most idegenekkel jössz összeröfögni (nem elírás), hogy milyen hülye az anyád.
Összezöldülni max. két lombkorona tud. A szó, amit kerestél, az összezördülés.
15/21 anonim válasza:
Összezördültetek? Nyilván nem csak ő a hibás mindenben. Kettőn áll a vásár. Anyád csak így akarta a tudtodra adni, hogy továbbra is össze vagytok veszve, és így akart úgymond bosszút állni. Persze gyerekes dolog, de mégis elért valamit vele, ha így magadra vetted, és itt kérdezgeted, hogy normális-e egy ilyen anya?
16/21 anonim válasza:
Amint írtad 25 éves nő vagy. Állitólag felnőtt vagy, probálj meg úgy is viselkedni, mert amit most teszel, az nagyon gyerekes (kérdésed, anýad kibeszélése).
17/21 anonim válasza:
Ha ezen fennakadsz, pont olyan gyerekes vagy, mint ő.
18/21 anonim válasza:
Most mit vagytok úgy oda? Régen a seggünkre csaptak, most meg törölnek Fb-ről. Haladni kell a korral. Fenomenális bosszú, nem mondom. Talán beszéljétek meg...
19/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem zöldültem hanem zördültem. Tudjatok, okostelefon billentyűzete átjavítja...
2017. júl. 22. 22:15
20/21 anonim válasza:
tényleg gyerekes ez édesanyádtól, kérdező? hány olyan esetről hallotunk már, hogy egy anya felneveli a gyermekét, aki később semmibe veszi őt. nem lepődnék meg ha valami hasonló alakult volna ki nálatok is. talán a párod azért nem tiltotta le, mert ő normális volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!