Mennyire normális hogy a feleségem csak egy szál bugyiban, vagy pucéran van otthon a tizenéves gyerekeink előtt?
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 23:04
31/34 anonim válasza:
Meg kéne kérdezni a gyerekektől mit gondolnak. A lánynak szerintem nincs ezzel gondja, anyum gyakran meztelenkedik előttem zuhanyzás után stb. Ha én öltözöm van hogy benyit, de! apukámat nem szeretném meztelenül látni és ő se nyit rám sosem. Bár anyum bátyám előtt is simán elkezd öltözködni, bátyámat sem zavarja. Mind mások vagyunk, fontos mit szoktunk meg stb. Ha téged esetleg zavar, vagy úgy gondolod a gyereked/gyerekeidet is, diszkréten kérd meg a párod, hogy valami lengécske valamit vegyen még fel.
32/34 anonim válasza:
Melyik napokon van csak bugyiban és melyik napokon van meztelenül? Ez mitől függ?
33/34 anonim válasza:
Mi is gyerekként sokat meztelenkedtünk, szüleink is, nudi strandra jártunk, én a mai napig járok is.
26L
34/34 anonim válasza:
33-as, azért mert te felvilágosult vagy. A prűdekkel nincs mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!