Mennyire normális hogy a feleségem csak egy szál bugyiban, vagy pucéran van otthon a tizenéves gyerekeink előtt?
Nálunk is mindig ilyen volt anyukám. Sőt még most is gyakran látom pucéran. Nálunk ez a normális. Két nővérem van, ők se voltak valami szégyenlősek, amíg együtt laktunk láttam őket meztelenül, bár nem olyan gyakran, mint anyukámat. Én viszont ennek ellenére, szégyenlős lettem, ahogy nőttem.
A lényeg, hogy szerintem nem fura.
20/L
Ha a gyerekek ebbe nonek/nottek bele, akkor semmi gond nincs. Mi is maszkalunk bugyiban-meztelenul kirohanunk a konyhaba, akarmi. Ferjem is, en is. A gyerekek 9 eves fiu, es 12 eves lany. Nudira jarunk szuletesuk ota. Ez a termeszetes.
Ne legyel prud.
Utolso,
A fiu 9 eves az mas. Majd nezd meg, hogy 5-6 ev mulva gond lesz-e...
Te hülye vagy. Akàrcsak az áltudományos pszichológusok. Erre nem lehet mást mondani. Én sokat aludtam együtt a szüleimmel, apuval még ma is megfürdök simán. Semmi bajom nem lett tőle. Inkább a prűdség káros a szexualitásra. Lásd pl az olyan anyákat, hogy tampont / betétet sem vesznek a lánynak, mert ribis dolog a nemi érettség. Inkább egy bugyis anya, mint egy ilyen.
Ja és anyu sokszor szoptatja előttem a kisbaba tesóimat. Nem hat meg.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!