Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit gondolnátok a...

Szülők, mit gondolnátok a lányotokról, ha kijelentené, hogy egyetem mellett dolgozni fog és emiatt nem fog hazajárni, meg hogy egyáltalán nem is akar hazajönni?

Figyelt kérdés
Saját lábra akarok állni. Egyetem mellett részmunka időben dolgoztam és/vagy tanultam. Szeptembertől, hogy olcsóbban jöjjek ki néhány barátommal egy albérletben fogok lakni. A gyakorlatomnak a héten lett vége, szerdán költöznék a haveromhoz. Itthon már nem érzem magam "otthon", évközben is ha vizsga előtt álltam végig tanultam, ha vége volt pihentem, és ha nem dolgoztam akkor már azt kaptam, hogy milyen lusta vagyok, nem tudok itthon semmit sem csinálni, nem mozgok egy kicsit sem. Nekem ebből elegem van és ezért gondolkodtam az albérleten és a munkahelyemen is meg lehet azt csinálni, hogy dolgozok és előtte vagy utána tanulok de otthon nm tudnék lenni. Nektek ez hogy esne?
2017. júl. 16. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Elgondolkodhatnék hogy milyen jó szülő vagyok hogy a gyerekem inkább dolgozik egyetem mellett minthogy pár percet is itthon töltsön.

Amúgy ha olyan jól érzed magad otthon akkor inkább nekik kéne elgondolkodni, hogy neked hogy esik, hogy inkább elmész otthonról. De a sok tudatlan/önző szülő annyit tud csak mondani hogy milyen rossz gyerek vagy mert magára hagyod.

Én nem gondolkodnék hogy hogyan fog nekik esni, gyakorlatilag ők kergettek el.

2017. júl. 16. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

Nem mindenki ilyen. Én bent szeretek eldolgozgatni, takarítani, főzni, rendet rakni, akármi, de a kertbe fegyverrel se lehetne kihajtani, egyszerűen utálom, undorítónak látom, a bogaraktól rettegek, az meg már csak bónusz, hogy fuldoklok és nem látok a könnyeimtől így nyáron az allergiák miatt..

Kérdező: Ha eldöntötted hogy ez lesz, akkor mi a kérdés? Mi azt úgyse fogjuk tudni, hogy a te szüleid mit fognak szólni hozzá. Az én szüleim közölték, hogy ha nem kellenek nekem akkor ne is akarjak szóba állni velük, egyik barátnőm szülei meg végtelenül büszkék voltak rá emiatt.

Mondd meg nekik, aztán kiderül.

2017. júl. 17. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Már hűtőben lenne a pezsgő lányom! 😃

Aki nem ragaszkodik betegesen a gyerekeihez, az alig várja, hogy végre megszabaduljon a tőlük!

2017. júl. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!