Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rámnyitott anyám maszturbálás...

Rámnyitott anyám maszturbálás közben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Éppen húztam fel az alsót (hallottam hogy jön) és elkezdett kiabálni hogy takarodjak innen? Meg takarodjak el itthonról. 5 perc múlva odamentem, hogy bocsánatot kérjek, és megint mondta hogy takarodjak el itthonról meg nem akar velem beszélni, hagyjam békén stb.

Mit mondjak neki? Alapból nem tudom vele az ilyesmit nyíltan megbeszélni.

Köszönöm a válaszokat!

15/F

2017. júl. 13. 12:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudtad volna a szobádban kiverni?
2017. júl. 15. 01:01
 62/64 TRPRA válasza:
Kedves kérdező mi lett ennek a kínos műsornak a végkifejlet e?
2021. aug. 10. 04:42
 63/64 Oldfire ***** válasza:
Szólj a fatorodnak, este a munkából siessen haza és rendezze le anyucit. Mert valami hiányzik neki.nagyon bunkó módon reagált. Tedd túl magad rajta. Ne emlitsd. Ne hozd fel.
2021. okt. 26. 06:39
 64/64 anonim ***** válasza:
Jajjj fiam ... 10 perced van, és sétálok egyet. Aztán megkérlek, hogy ne érezd magad ekkora grófnak itthon hogy csak úgy az étkezőbe vagy itt ott rárántasz. Fürdő? Saját szoba? Muter g.ci. Nem szabad bűntudatot okozni, mert nem lesz a gyereknek normális felnőtt szexuális élete. Ne engeszteld. Hagyd ...
2021. nov. 2. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!