Rámnyitott anyám maszturbálás közben. Mit tegyek?
Éppen húztam fel az alsót (hallottam hogy jön) és elkezdett kiabálni hogy takarodjak innen? Meg takarodjak el itthonról. 5 perc múlva odamentem, hogy bocsánatot kérjek, és megint mondta hogy takarodjak el itthonról meg nem akar velem beszélni, hagyjam békén stb.
Mit mondjak neki? Alapból nem tudom vele az ilyesmit nyíltan megbeszélni.
Köszönöm a válaszokat!
15/F
"Miért lenne minimum bezárkózni a WCbe? Te is csak a WCbe zárkózva kefélsz??
A maszturbálás semmivel sem erkölcstelenebb mint egy szimpla aktus."
Azért ha az ember mással is együtt él akkor nem hiszem hogy a közös helységekben "kefél" amikor tudja hogy bárki hazajöhet. Legalábbis nekem ez alap de ezek szerint másnak meg tök normális az hogy olyan helyen csinálja ahol biztosa" rányitnak".
Az étkezőbe?????
Van neked egy csepp eszed is????
Nem értem, azért olyanok vagytok mint az állatok, ahol rátok jön, ott azonnal.????
Mi lenne ha ember módjára egy kis előre látással , gondolkozva, nem mások meg botránkoztatásával játszanátok a hülye gyereket.
"Mostantól te is a wc-n sz. le az uradat és ott is szexeljetek. Ez a minimum."
Nem a wc-n volt a hangsúly, hanem azon, hogy nem az ebédlőben kéne ezt csinálni, hanem valahova elvonulva. Vagy ti ott szoktatok szexelni, ahol éppen rátok jön? Mert mi elvonulunk valahova, ahol mások nem láthatnak. Ez alapvető udvariasság azokkal szemben, akik még velünk kénytelenek élni. 15 évesen meg legyen már több esze ennél. Igen, az anya erősen túlreagálta, ennek ellenére a szidás igenis jogos volt. Ne állatok vagyunk, hogy előkapjuk ahol épp kedvünk van.
Ne támadjatok már egy hormonoktól túl fűtött 15 éves fiút! Rossz helyen csinálta mostmár tudja, szerintem ez egyáltalán nem akkora bűn, hogy el kelljen küldeni otthonról!
Épp a gatyádat húztad fel. Biztos, hogy arra gondol, hogy maszturbáltál?
Minden tinédzser maszturbál. Egy szülőnek az is dolga, hogy ilyen dolgokról is beszélgessen a gyerekével. Ha az anyuka ilyen dolgot is így kezel, akkor valószínűleg arról sem beszél, hogy hogyan kell bánni a lányokkal, védekezni kell, stb. Ezt én hibának látom.
"Ne támadjatok már egy hormonoktól túl fűtött 15 éves fiút! Rossz helyen csinálta mostmár tudja, szerintem ez egyáltalán nem akkora bűn, hogy el kelljen küldeni otthonról! "
Elküldeni tényleg nem kell, de azért ne kezeljük már mellékes dologként, hogy 15 évesen valaki az ebédlőben maszturbál úgy, hogy bármikor rányithatnak. Ennyi önkontrollja azért legyen már. Normális esetben már 3 évesen is értik, hogy nyilvánosan nem turkálunk a gatyában és főleg nem vesszük elő a nemi szervünket. Vagy ha úgy tartja a kedve, akkor hugyozza is le az ebédlőasztalt? 3 év múlva nagykorú, akkor mi lesz? Akkor majd az utcán fog szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!