Sürgős! Hogy mondjam el anyának, hogy elköltözöm hamarosan?
Kb. 100km-re innen fogok lakni. Jót tesz majd az egészségemnek az ottani levegő, tanulmányaimra előkészülhetek, lesz magánéletem valamint a barátaimmal lehetek.
Itthon szó szerint nincs magánéletem, telefonbeszélgetést sem tudok intézni még a kertből se. De anya egyedül nevelt minket, négyünket, és még finom kifejezés, hogy erején felül teljesített. Én vagyok az egyetlen a testvéreim közül - nem a legidősebb vagyok -, akire rálehet bízni bármit, bármit megbeszélhet velem, én vagyok a támasza már nagyon régóta.
Viszont elszeretném kezdeni az életemet, és a mai nap folyamán közölni szeretném vele, hogy elfogok költözni, de nem tudom, hogyan is csináljam. Nem szeretném megbántani se, nem szeretném, hogy rossz legyen neki.
21F
Köszönöm a válaszokat.
Nemrég kaptam egy nagyon jó állást ott, hónap végén megyek is.
21-kor elmondom neki, szépen csomagolva, köszönöm a válaszokat!
Augusztusban költözök 250 km-re anyuéktól. Szintén én vagyok a jobb keze, hiszen elég sokat besegítek neki, ahol tudok.
Tisztában van vele, hogy ez az élet rendje, hiszen nem foghatja a kezemet örökké. A páromat ismerik, szeretik. Emlékszek mikor legelsőnek elmondtam, hogy elköltözök majd, nem repdestek az örömtől, hiszen minnél nagyobb egy város, annál veszélyesebb, de ilyen alapon csukjuk magunkra az ajtót és ki se mozduljunk.
Mára megbarátkoztak a gondolattal, hogy kevesebb, mint egy hónap és elmegyek itthonról. Én jóval előtte bejelentettem a terveimet és, ahol tudnak támogatnak.
Szerintem nem fogja anyukád megbántásnak venni, mondjuk én a saját édesanyámból indulok ki.
Tudod szokták mondani, hogy aki nem mer nagyot lépni, elszalasztja a lehetőségeket.
Én észak-keleten lakok jelenleg és a fővárosban megannyi lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!