Miért szégyen az ha valaki az idős szüleivel él?

Ha 40 éves, de dolgozik és beszáll a rezsibe, meg úgy mindenbe szerintem az sem egészséges.
Más az, ha a szülők ápolást igényelnek, és a gyerek úgy lakik velük, de akkor is a minimum, hogy a közös kiadásokba beszáll.

Én úgy veszem észre, hogy mindegy az indok, hátrány a társkeresésben.
Nekem már csak Anyum él, hordani kell kezelésre, ezért költöztem haza a fővárosból.
Igaz, így kicsit többet ingázok, de ez van.
Sajnos, ahogy meghallják a nők, tipliznek, előtte meg megvan az "összhang".

Nem szégyen, csak a bajkeverők állítják...
mindenki ott, és azzal él, akivel neki jó..(meg a szülőknek is)

Régen is együtt éltek a generációk, ma ez ugyanaz, csak már annyira megcsappant a családalapítási kedv szomorú mód főleg az anyagiak miatt, hogy a gyerek nem a saját családjával osztja meg a szüleivel a lakást hanem csak egymaga. És ez nem gáz, csak ha eltartanak a szülők. De ez nem együttlakás függő.
Tudod hány semmirekellő gyermekes család van az imeretségi körömben akit az idős szülők futtatnak úgy, hogy külön élnek mert megkapták a külön lakást/házat is tőlük? Mégis a kutyagumit is a nagymama szedi az udvaron annyira életképtelenek.

soha nem volt normális, hogy ifjú párok egy fedél alatt éljenek anyóssal/apóssal/apuval/anyuval, max a kényszer vitte őket rá, mert nem volt pénzük saját kéglire.
szerintem, aki megteheti, az költözzön el, hagyja kicsit fellélegezni a szülőket. anyósomtól tudom, hogy alig várja, hogy az idősebb fia is végre elköltözzön otthonról, mert már elege van abból, hogy kerülgeti :D nem vitatkoznak emiatt, csak már várja a a napot, hogy kettesben lehessen újra a férjével. de a fia is már menne, csak még nincs pénze.
más dolog, ha valaki nem mehet el önhibáján kívül, az nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!