Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normalis, velem van a baj?...

Ez normalis, velem van a baj? Csak azert van ez mert kamaszodom vagy tenyleg igazam van?

Figyelt kérdés

Anyukam londonban el es egy honapba 1 hetre vagy kevesebb napra jon haza hogy lasson...

Addig en apukammal elek (elvaltak) es apukam felesegevel (akit nem szeretek) plusz a fel hugommal... Szoval mintha ok egy csalad lennenek en meg kilogok a sorbol.

Nem szeretek ott lenni naluk es ezt tudjak.

Mindig en vagyok a fekete barany aki miert sminkel, miert hallgat idegesito zeneket...

Ami legjobban bant hogy mikor valami nem tetszik apanak akkor megy a felesegehez es elkezdenek sugdolozni rolam en milyen szar vagyok.

A masik meg mindig mondja ne fekudjek az agyba egesz nap, mozduljak ki de mikor elmennek valahova akkor meg azert uvolt miert nem vagyok a csaladdal.

Most itt fekszek az agyba apukam bejott es en aludtam... Kiabalt hogy keljek fel mert ugyis 10 oraig aludhatok, milyen dolog ez? Aztan kiment es hallom ahogy a felesege ra szol hogy "nyugi ne idegesitsd fel ezen magad"😞

Mar most rosszul es sirassal indul a napom.

Mamamhoz tudnek atmenni de nem merem apat megkerdezni.

(Amugy apa igazgato egy gimiben a felesege meg ugyanott tanit, szeretem ezert ilyenek mert tanarok😞)

Mit csinaljak ilyenkor?

15/L

2017. júl. 9. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem leszel toleránsabb apádékkal, akkor semmi jóra ne számíts.

Főleg hogy pedagógusok, nem fogják hagyni hogy a fejükre nőj (hivatásos nevelők lévén, tudják, hogy mit engedjenek meg és mit ne egy 15 éves gyereknek).

Vagy alkalmazkodsz és próbálsz a család részévé válni, vagy végigduzzoghatod azt a 3-4 évet, amit még mindenképpen velük kell leélned.

2017. júl. 9. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem sosem hagytak a szüleim 9-nél tovább aludni, és sosem éreztem azt, hogy ebből problémát kellene csinálnom.

Nyilván nem ez a probléma, hanem az, hogy kilógónak érzed magad ott, ahol élsz. Kérdés, hogy tényleg 5. keréknek kezelnek-e vagy csak te érzed úgy.

Próbálj beszélgetni velük erről. Próbálj tagja lenni a családnak!

2017. júl. 9. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

12# "nyílván" - Persze, semmi baj. Vagy nem tudsz róla? Nem baj, szeretem a prolikat... ja mégsem.

Illetve még mindig nem kötelessége a nőnek főzni, léteznek éttermek, lehet kaját rendelni. + A legjobb szakácsok közt vannak férfiak is szép számmal.

2017. júl. 9. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A központozásról nem is beszélve, kedves 3#/12#
2017. júl. 9. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#3-as te srác vagy ugye? Ha a lányoknak a konyhában a helye, akkor a fiúknak a katonaságnál... -_-
2017. júl. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!