Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korig normális,...

Hány éves korig normális, hogy a gyermek, legyen az lány vagy fiú a szüleivel megy nyaralni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig a drága szülő olyan egészségi állapotban van, hogy elcipelhető nyaralni, addig normális. Attól hogy vki elmegy a szüleivel nyaralni, elmehet a barátjával is, a gyerekével is, a kollégáival is, és akár egyedül is. Annyiféle nyaralás van.
2017. júl. 8. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Felnőttként is tök normális a szülőkkel/nagyszülőkkel nyaralni.Akár úgy,hogy a "gyerek" is viszi magával a párját és az esetleges gyerekeit,ha vannak.

Nincs ilyen szabály,hogy 18 felett gáz a szülőkkel nyaralni. Ha jó a kapcsolat, akkor teljesen normális bármilyen korban.

2017. júl. 8. 20:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ez szülőnek és gyereknek egyaránt jó. Ha már ez valamelyik félnek teherré válik, a másik félnek ezt el kell fogadnia és alternatív megoldást keresni a nyaralásra, pl. kisebb gyerekek esetén erre jó a tábor, idősebbeket pedig, akik már tudnak vigyázni magukra, felügyelet nélkül is lehet hagyni.
2017. júl. 8. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig az ember jól érzi magát a szüleivel.
2017. júl. 8. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig. Én 39 vagyok, és nagyon szeretek anyukámmal nyaralni menni a mai napig. :)
2017. júl. 8. 22:13
 16/20 anonim ***** válasza:
En barmikor elmennek a szuleimmel is nyaralni,de ok mar nem annyira szeretnek utazni...
2017. júl. 9. 08:31
 17/20 anonim ***** válasza:
29%

14-15 éves korig ez a természetes.

Később már egyre inkább jelentkeznek a generációs problémák.

A szülőknek más a tempójuk, más az érdeklődési körük, mástól tudnak lazítani, mint 16-vagy az fölötti korosztály.

Persze vannak szülők, akik próbálják felvenni a fiatalok ritmusát, de hát az hosszútávon nem megy.

A fiatalok ismerkednének, flörtölnének, de a szülők mellett ez nem éppen a a legideálisabb.

Szóval, szerintem nem egészséges.

2017. júl. 9. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Én most leszek 22 és világ életemben a szüleimmel jártam nyaralni. Amíg kisebb voltam nem szívesen engedtek el barátokkal, bár nem is nagyon akartam menni. Mostanában előfordul, hogy pl. barátnővel leruccanunk pár napra a Balatonra, de mivel már egyetemista vagyok, és a barátaim az ország legkülönbözőbb pontjain vannak, nehéz összehozni egy egynapos találkozót is. Meg amúgy is, a legtöbb barátom inkább a fürdőzős-lazítós nyaralásokat kedveli, én meg az aktív kikapcsolódást, menni mindenfelé. A szüleim szerencsére partnerek ebben, szóval egyelőre nagyon örülök, hogy tudok velük menni minden nyáron :D
2017. júl. 10. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Akármeddig:) Én 27 vagyok és gyakran csinálunk közös nyaralásokat szüleimmel. Többször előfordult, hogy párom nem tudott eljönni, de hármasban is elmentünk, sőt volt, hogy nagyszüleim is csatlakoztak. Egyszerűen imádok velük lenni.
2017. júl. 10. 13:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon éltem fiatalon, huszonéveim elején már a felnőtt életet, csajozás, munka, pénzkeresés, önellátás stb, mígnem úgy hozta a sors, hogy apámmal és a húgommal hármasban elutaztunk Párizsba egy, a közös vállalkozásunkat érintő "szakmai út"-ra. Először szürreális volt, hogy vén lovak vagyunk és családilag utazunk (édesanyánk nem vállalta az egészségügyi állapota miatt), de életem egyik legjobban sikerült útja volt, a mai napig is szívesen emlékszem vissza, holott ez a kilencvenes évek derekán volt.
2023. okt. 26. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!