Hány éves korig normális, hogy a gyermek, legyen az lány vagy fiú a szüleivel megy nyaralni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 19:24
11/20 anonim válasza:
Ameddig a drága szülő olyan egészségi állapotban van, hogy elcipelhető nyaralni, addig normális. Attól hogy vki elmegy a szüleivel nyaralni, elmehet a barátjával is, a gyerekével is, a kollégáival is, és akár egyedül is. Annyiféle nyaralás van.
12/20 anonim válasza:
Felnőttként is tök normális a szülőkkel/nagyszülőkkel nyaralni.Akár úgy,hogy a "gyerek" is viszi magával a párját és az esetleges gyerekeit,ha vannak.
Nincs ilyen szabály,hogy 18 felett gáz a szülőkkel nyaralni. Ha jó a kapcsolat, akkor teljesen normális bármilyen korban.
13/20 anonim válasza:
Amíg ez szülőnek és gyereknek egyaránt jó. Ha már ez valamelyik félnek teherré válik, a másik félnek ezt el kell fogadnia és alternatív megoldást keresni a nyaralásra, pl. kisebb gyerekek esetén erre jó a tábor, idősebbeket pedig, akik már tudnak vigyázni magukra, felügyelet nélkül is lehet hagyni.
14/20 anonim válasza:
Ameddig az ember jól érzi magát a szüleivel.
15/20 anonim válasza:
Bármeddig. Én 39 vagyok, és nagyon szeretek anyukámmal nyaralni menni a mai napig. :)
16/20 anonim válasza:
En barmikor elmennek a szuleimmel is nyaralni,de ok mar nem annyira szeretnek utazni...
17/20 anonim válasza:
14-15 éves korig ez a természetes.
Később már egyre inkább jelentkeznek a generációs problémák.
A szülőknek más a tempójuk, más az érdeklődési körük, mástól tudnak lazítani, mint 16-vagy az fölötti korosztály.
Persze vannak szülők, akik próbálják felvenni a fiatalok ritmusát, de hát az hosszútávon nem megy.
A fiatalok ismerkednének, flörtölnének, de a szülők mellett ez nem éppen a a legideálisabb.
Szóval, szerintem nem egészséges.
18/20 anonim válasza:
Én most leszek 22 és világ életemben a szüleimmel jártam nyaralni. Amíg kisebb voltam nem szívesen engedtek el barátokkal, bár nem is nagyon akartam menni. Mostanában előfordul, hogy pl. barátnővel leruccanunk pár napra a Balatonra, de mivel már egyetemista vagyok, és a barátaim az ország legkülönbözőbb pontjain vannak, nehéz összehozni egy egynapos találkozót is. Meg amúgy is, a legtöbb barátom inkább a fürdőzős-lazítós nyaralásokat kedveli, én meg az aktív kikapcsolódást, menni mindenfelé. A szüleim szerencsére partnerek ebben, szóval egyelőre nagyon örülök, hogy tudok velük menni minden nyáron :D
19/20 anonim válasza:
Akármeddig:) Én 27 vagyok és gyakran csinálunk közös nyaralásokat szüleimmel. Többször előfordult, hogy párom nem tudott eljönni, de hármasban is elmentünk, sőt volt, hogy nagyszüleim is csatlakoztak. Egyszerűen imádok velük lenni.
20/20 anonim válasza:
Nagyon éltem fiatalon, huszonéveim elején már a felnőtt életet, csajozás, munka, pénzkeresés, önellátás stb, mígnem úgy hozta a sors, hogy apámmal és a húgommal hármasban elutaztunk Párizsba egy, a közös vállalkozásunkat érintő "szakmai út"-ra. Először szürreális volt, hogy vén lovak vagyunk és családilag utazunk (édesanyánk nem vállalta az egészségügyi állapota miatt), de életem egyik legjobban sikerült útja volt, a mai napig is szívesen emlékszem vissza, holott ez a kilencvenes évek derekán volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!