Anyám pénzt kér vagy dohányt mert pár órára megkérem szombaton a gyerekek felügyeletére, ez normális? Többi lent
Elegem lett anyámból ! Pénzért és cigeretta dohányért vigyázz az unokáira , ráadásul jó fizetést kap , és most is egy mozgás sérült pasi utalja neki heti 30 ezrével és 10 ezrével neki a pénzt , évente illetve van hogy 3 évig birja valakivel és mindenkivel eladat mindent és vetett bejárati ajtót, szőnyeget
,konyhaszekrényt, burkolás, stb stb stb évtizedek óta így megy aztán mintha misem történt volna kirúgja őket és másik héten új pasija van,,,konkrétan ha szétnézek nála Ezt Pista vette ezt Jóska ezt Feri János Péter és még nagyon sokan stb stb ...
Ráadásul a gyerekeimnek mindet bemutatta szóval már kérdezik hogy anya... mama most nem az Imrével van, ??szégyenkezve irulok pirulok hogy mit mondjak nekik....
Az sincs rendben hogy ezekkel az emberekkel ezt csinálja de hogy belőlünk is hasznot húz az már sok
például húsvétkor ott állt az ajtóban hogy adjatok a sonkába 2000 ft ha már jöttök mert nekem is pénzembe került,,,,akkor gyertek át vasárnap ebédre de a hús árába adjatok bele 1500 ft ot és kaptok ti is ,,, nem áll rosszul anyagilag mindig van neki pénze ...nekünk is nem szorulunk rá , de jó érzés lenne a mama főztje néha ,amit mi is viszonzunk ingyen természetesen
Gyerek koromba is ütött vert bezárt a barátnőktől külvilágtól próbált megkeseríteni, én még mindig erölködöm hogy megjavuljon irányunkban és próbálom visszafogni hogy ne utazgasson a férfiakhoz akikkel neten ismerkedik ne alázza magát nő létére és ez semmire se vezet, de erre az volt a válasz strandra visz most ez is vesz kaját ami kell , szóval férjem előtt és a nagy gyerekeim előtt írtó ciki ez az egész
Szóltunk neki hogy egy hajszálnyira vagyunk a nagyobb lakástól konkrétan ha októberig minden szombaton vigyázna a kisebbik gyermekünkre akkor párommal plsuz munkából azt a kis hiányzó pént eltudnánk tenni , erre ő ne osszátok be az időmet én szabad vagyok de ha vesztek egy dohányt akkor szó lehet róla de csak szombat pár óra hossza ,,
nagyon szomorú vagyok mikor boldog nagymamákat látok a játszótereken több unokával ,se tesóm se apukám csak ő lenne aki néha besegítene ,szóval nagyon gondolkozom hogy betelik a pohár és lezárom vele több dolog miatt is a kapcsolatot , nem tudom más lezárná e ezekeért a dolgokért??...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!