Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha tőlem is lesz gyereke a...

Ha tőlem is lesz gyereke a páromnak fontosabb leszek mint gyerek nélkül? A volt párja és gyereke úgy érzem jobban számïtanak neki, de félek hogy ha szülök ez akkor is ïgy marad.26/N

Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%

Szegény gyerek. Előre sajnálom őt.

Ha egyáltalán megszületik... De mi van, ha nem? Minek álltál össze egy olyannal, akivel nem is egymást akarjátok? Lehet, hogy soha nem lehet közös gyereketek. Ha ebben az esetben nem is kellenétek egymásnak, miért vagytok együtt egyáltalán?

2017. júl. 6. 11:04
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszem, hogy fontosabb neki a régi nő, mert akkor vele lenne. Csak gondolom pici a gyerek és segít neki mindenben amiben tud, de ez normális. Pl elviszi kocsival nagy bevásárlásra, segít neki cipekedni, segít bútort összeszerelni stb, ilyenek. Ez teljesen normális, mert a gyereke anyja és ha nincs aki segítsen neki akkor a gyerek érdekében az Apuka segít. Szülőértekezletre együtt menni, iskolai ünnepség , fellépés, naná, hogy mindkét szülő ott van, akkor is ha van új pár. Attól az még közös gyermek. Nekem volt ilyen párom aki mindenben segítette az exét, eszembe nem jutott féltékenykedni, büszke voltam rá.
2017. júl. 6. 11:07
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
Én kivágnálak a helyében, ha ilyenen hisztiznél.
2017. júl. 6. 11:08
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Miért szülnél olyan férfinak, akinek úgy érzed, hogy nem vagy igazán fontos??
2017. júl. 6. 11:38
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, hogy a gyereke fontosabb, az alap, ő a saját vére, te pedig csak a barátnője vagy. Én inkább amiatt aggódnék, mert az ilyen kapcsolatokban az új feleség és új gyerek helyzete általában nem valami rózsás.

Nem szülnék olyannak, akinek gyereke van, ezért össze se jönnék olyannal. Te is gondold át. A gyereke mindig az övé lesz. Mindig vele lesz, ünnepekkor, nyári szünetben, amikor csak szüksége van rá. Mert ez így természetes. Nekem viszont nem tetszene, ha a férjemnek rajtunk kívül is lenne családja, tehát nem válalánék iylen helyzetben gyereket. Hidd el, jobb előre gondolkodni.

2017. júl. 6. 11:55
 16/21 anonim ***** válasza:
10%

Van gyerekem, de megértelek.

Egy férfit persze, nem fogsz meg a gyerekkel, de szerintem olyannal vállal az ember gyereket, akiben bízik, szereti, fontos neki.

A gyerek "szintlépés", fontos mérföldkő, mint ahogy az első éjszaka, az bemutatás, összeköltözés meg hasonlók.

Szóval szerintem egy szintre kell emeljen mindannyiótokat.

2017. júl. 6. 12:16
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Ezért ne szüljél.
2017. júl. 6. 13:01
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, nekem mondjuk a párom az első (ő az egyetlen, akit 100%-ban magam választottam, szabad akaratomból) és a páromtól is ugyanezt várom. Abban viszont igaza van itt sokaknak, hogy egy gyerek az egy önálló élőlény, nem eszköz a céljaid elérésére, akkor kell vállalni, ha az adott pár gyereket akar, önmagáért a gyerekért.
2017. júl. 6. 13:08
 19/21 anonim ***** válasza:
25%
Akar egyáltalán még egy gyereket? Vagy csak kiakarod cselezni? Mert Te fázol rá. A baráti körben van egy srác, ő mindent megtesz a gyerekéért, segít az exének,de soha nem fognak újra egy pár lenni. Neki az új nője ilyen féltékeny és még gyereket is akar, pedig a srác annyira nem is veszi komolyan. A csaj teper utána. Együtt laktak, szét költöztek, de szexre, lazább kapcsolatra együtt vannak, egy helyen is dolgoznak. Náluk ha a csaj terhes lenne az tuti (ő is kis 20 éves liba, azt hiszi akkor más lenne), a kapcsolatnak annyi lenne, még szexre se kellene a csaj neki. A gyerekkel törődne a srác, de annyi. Csak kis naiv, azt hiszi más lenne, főleg , hogy tudja volt egy rövidebb kapcsolata a srácnak Ő előtte, valahogy hülyeség miatt szét mentek, egyik sem engedett, de azt a nőt a srác nem tudja elfelejteni, főleg, hogy egy társaság miatt néha találkoznak. Közös barátoknak mindig róla áradozik. Ne trükközz gyerekkel, mert mindenkinek rossz lesz, főleg a gyerekednek. Nagyon önző Vagy.
2017. júl. 6. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

Helló!

Az a legjobb a gyereknek, ha nincs indoka, hogy miért szülessen meg: Csak, mert szeretném/szeretnénk. Minden más indokkal vállalt gyerek szerintem rossz irány.

Lehet, hogy Téged vagy jobban, vagy kevésbé jobban szeret, mint az exét, de ezt nem befolyásolja a gyerek. Szerintem a ffiak nem szeretik azt az érzést, hogy ha gyerekkel szeretnék "megfogni/megkötözni" őket. Semmi jó nem származik egy ilyenből.

Üdv.

2017. júl. 6. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!