Ha tőlem is lesz gyereke a páromnak fontosabb leszek mint gyerek nélkül? A volt párja és gyereke úgy érzem jobban számïtanak neki, de félek hogy ha szülök ez akkor is ïgy marad.26/N
Szegény gyerek. Előre sajnálom őt.
Ha egyáltalán megszületik... De mi van, ha nem? Minek álltál össze egy olyannal, akivel nem is egymást akarjátok? Lehet, hogy soha nem lehet közös gyereketek. Ha ebben az esetben nem is kellenétek egymásnak, miért vagytok együtt egyáltalán?
Kérdező, hogy a gyereke fontosabb, az alap, ő a saját vére, te pedig csak a barátnője vagy. Én inkább amiatt aggódnék, mert az ilyen kapcsolatokban az új feleség és új gyerek helyzete általában nem valami rózsás.
Nem szülnék olyannak, akinek gyereke van, ezért össze se jönnék olyannal. Te is gondold át. A gyereke mindig az övé lesz. Mindig vele lesz, ünnepekkor, nyári szünetben, amikor csak szüksége van rá. Mert ez így természetes. Nekem viszont nem tetszene, ha a férjemnek rajtunk kívül is lenne családja, tehát nem válalánék iylen helyzetben gyereket. Hidd el, jobb előre gondolkodni.
Van gyerekem, de megértelek.
Egy férfit persze, nem fogsz meg a gyerekkel, de szerintem olyannal vállal az ember gyereket, akiben bízik, szereti, fontos neki.
A gyerek "szintlépés", fontos mérföldkő, mint ahogy az első éjszaka, az bemutatás, összeköltözés meg hasonlók.
Szóval szerintem egy szintre kell emeljen mindannyiótokat.
Helló!
Az a legjobb a gyereknek, ha nincs indoka, hogy miért szülessen meg: Csak, mert szeretném/szeretnénk. Minden más indokkal vállalt gyerek szerintem rossz irány.
Lehet, hogy Téged vagy jobban, vagy kevésbé jobban szeret, mint az exét, de ezt nem befolyásolja a gyerek. Szerintem a ffiak nem szeretik azt az érzést, hogy ha gyerekkel szeretnék "megfogni/megkötözni" őket. Semmi jó nem származik egy ilyenből.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!