Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megengednétek?

Szülők! Ti megengednétek?

Figyelt kérdés

Megyek Horvátországba dolgozni, és szeretnék venni egy telefont, mert a jelenlegi hátlapja szét van törve, az akksija nem bír ki fél napot sem (októberben lesz 3 éves telefon).

Valamint nem tudom, hogy jövőre is lesz-e lehetőségem kimenni dolgozni, ezért szeretnék szép, minőségi képeket csinálni és a jelenlegi telefonomnak nem a legjobb a kamerája (fényképezőgépet nem szeretnék kivinni).

Szállítással együtt 44.000 Ft lenne a telefon, ehhez van 34.000 Ft-m és beváltanék még 35-40 eurót.

Szülők, ti megengednétek a gyereketeknek ezt?

2017. júl. 2. 22:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Hány éves vagy?

Egyébként ha a te pénzed, azt csinálsz vele, amit akarsz

És 44.000 Ft manapság már nem sok egy telefonert, főleg ha pl jó a kamerája

2017. júl. 2. 22:41
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Saját maga által megdolgozott pénzből vesz amit jónak lát, ha a telefon a fontos, akkor azt. Annyit tennék meg előtte, hogy leülök vele, hogy gondolja át, mi lenne esetleg fontosabb (ruha, cipő, bármi más) nehogy később gondban legyen, hogy arra már nem jut.
2017. júl. 2. 22:48
 3/15 anonim ***** válasza:
60%

Én igent mondanék :) és meg a telefont is meg vennem

neki, hogy több pénze legyen, több vehessen magával.

2017. júl. 2. 22:55
 4/15 Lina63 ***** válasza:
67%
Nem, mert én vennék neki, és azt a pénzt tegye félre, vagy vigye ki magával a biztonság kedvéért.
2017. júl. 2. 22:56
 5/15 anonim ***** válasza:
12%

"És 44.000 Ft manapság már nem sok egy telefonert, főleg ha pl jó a kamerája"

DE, SOK!

Főleg egy tizenévesnek!

Vannak 10-15 ezerért is, azok is jók, csak a hölye fogyasztói társadalom ad ki többet érte!!

2017. júl. 2. 22:58
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
En igent mondanek, mar csak azert is, mert ha nem engednem akkor orrkke azt hallgathatnam, hogy a gyerek akkor milyen szep helyeken jart, de en nem vettem neki jo kameraju telefont, ezert nem tudta megorokiteni.
2017. júl. 2. 23:16
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, márpedig NEM SOK! Egy olyan telefon, ami bírja is azért és nem adja be pár hónap után a szolgálatot és több megapixeles kamera van benne, ami szép, minőségi képet készít, bőven többe van, mint 10-15 ezer Ft!! Alaphangon a mai hipertónia telefonok többsége 90-100ezer körül kezdődik, 44000 Ft-ért szerintem ritka, mint a fehérholló. Ráadásul szerintem nem lehet olyan kicsi a kérdező, ha külföldre megy dolgozni. Nem mindegy, hogy egy 11 éves kis gyerekről beszélünk, mert neki valóban nem kell több tízezres telefon (bár a többségüknek ettől független az van), de egy 16-17-18 évesnek hadd legyen már normális telefonja, amit ráadásul a saját pénzéből venne....!!
2017. júl. 2. 23:19
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Közben írtak, szóval nem utolsó, hanem ötös..
2017. júl. 2. 23:20
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

Persze hogy megengedném, főleg hogy ugyanígy szenvedtem az előző telefonommal. Az is 3 éves volt, 2-3 óra után lemerült teljesen már. Sokszor bekapcsolni se mertem, csak ha nagyon muszáj volt, illetve a fényképezője kívülről karcos volt és a képek alsó része teljesen homályos lett emiatt..

A tied is elhasználódott. Azt írod hogy van rá saját pénzed. Akkor hajrá! De ahogy az egyik válaszadó is írta, azért beszéld át a szüleiddel hogy nem kell-e fontosabb dologra :)

2017. júl. 2. 23:21
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Azon mit kellett lepontozni hogy leírtam a saját tapasztalatom a telefonnal? Komolyan hihetetlen mennyi nyomorult ember van itt... borzasztó.
2017. júl. 2. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!