Mi a fontosabb? A szülői minőség megélése vagy a párod?
A kérdést az alábbi, tegnapi kérdésem ihlette.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Sokan írták (inkább nők azt hiszem), hogy ha a társuk nem szeretne gyermeket vállalni, akkor nem lennének együtt. Mi van akkor, ha megtalálod azt az embert, akit mindig is kerestél, és szinte mindenben passzoltok, de a gyermekvállalási kérdésekben nincs egyet értés. Az egyikőtök szeretne gyermeket, a másik nem. Elhagynád-e álmaid párját, ha ebben nem lenne egyet értés? (Persze felmerül a kérdés, hogy akkor a társad mégsem álmaid embere, ha akar/nem akar szülő lenni).
Várom az értékes és magvas gondolatokat! :)
Ha ilyen dolgokban nem egyezünk, akkor nem annyira tökéletes az a másik, és baromira nem passzolunk mindenben.
(mondjuk én pont pepitában vagyok, mert én nem tervezek gyereket)
Ezt az elején már jobb kitárgyalni, az a biztos, meg szerintem a leglogikusabb lépés.
Személy szerint nálam van egy mozgástér gyerek kérdésben. Tehát ki tudnék egyezni a gyerektelen létben is, de ha úgy van, akkor egy, esetleg kettő de inkább mégiscsak egy gyereket vállalnék. Hármat vagy többet semmiképpen. Lehet akármennyire főnyeremény a párom, ha ő ragaszkodik ahhoz, hogy egy futballcsapatnyi gyereket szeretne, akkor azt mással kell vállalnia, akkor nem az én emberem. Nekem nem lenne kapacitásom ennyi gyerekhez, ezt egészen biztosan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!