Mivel könnyen el lehet takarni, így nem szokták mutogatni. Az, hogy neked kielégítő, lehet, de a párod biztos halálra un téged.
2017. jún. 26. 22:06
22/29 anonim válasza:
Hasonló gondolkodású embert választottam, mint én, szóval nem gond. Ő sosem jelenne meg egy olyan nővel, akinek ki van szívva a nyaka és ezt mindenki látja.
2017. jún. 26. 22:11
23/29 anonim válasza:
Bár a pofon erős volt,de azt se akarja hogy úgy néz ki mint egy olcsó k..rva,a környékemen mindig azoknak a lányoknak van a nyaka kiszíva akik hétvégente váltogatják a szexpartnerieket.
2017. jún. 27. 08:34
24/29 jafnrétti válasza:
Nem normális, eleve megpofozni egy gyereket nem normális, az se normális, ha valaki a felnőtt lányát pofozza meg.
Viszont nyakat kiszívni, illetve kiszívott nyakkal flangálni meg állati közönséges és primitív dolog. Árulja már el valaki, hogy ebben mi a jó. Már azon kívül, hogy a hím megjelöli vele a nőstényét, hogy hadd lássa mindenki, hogy nem szabad préda már.
2017. jún. 27. 12:42
25/29 anonim válasza:
Adhatott volna C vitamint, hogy gyorsabban felszívódjon.
Nem, nem normális, még ha 14 lennél, megérteném, de már felnőtt vagy...
2017. jún. 27. 13:46
26/29 beccalino válasza:
Szerintem az, hogy pofonvágott érte nem normális, mint ahogyan az sem,hogy ilyen kérdéseket teszel fel, a nagyérdemű felé. A mai világban, az erkölcsök egyenlőek a 0-val, mint ahogy a nemi magánélet is. Persze mit várjon az ember egyesektől, (tisztelet a kivételnek) mikor a médiából is csak azt látod, hallod, hogy mit csinálj a hüvelygombával,vagy hogy a tampon milyen klasszul szívja fel a benned termelődött menstruációs nedveket....Nem hinném, hogy bárkire is tartozna, hogy mit csináltok egymással a barátoddal.
2017. jún. 28. 17:56
27/29 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem, hogy mi itt a kérdés. Nyilvánvaló, hogy nem helyes az, ha egy apa felpofozza a húszéves lányát főleg ilyen apróság miatt.
A nemi életedhez semmi köze, de ha látható nyoma van, akkor mis legfeljebb elmondhatja a véleményét, érzését. Egyszer, semmiképpen nem erőszakolhatja rád.
A pofon nyilván semmire nem megoldás, nem tudom elképzelni, milyen indíttatásból csinálta.
Szerintem mindenképpen meg kellene ezt vele beszélni, hogy ez nem így működik!
2017. jún. 30. 08:34
28/29 maoriérzések válasza:
Örülj,hogy nem fordítva történt...
2017. júl. 2. 18:24
29/29 anonim válasza:
Egy fèrfinak megütni egy nőt... hm a legalja. Plàne egy apànak a lànyàt. Ez tènyleg nem megoldàs semmire. Szerintem pedig egy kiszívot nyak kifejezetten sexi. Enyèni döntès, hogy hagyod a külvilàgnak "csodàlni" vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!