Ez normalis? Apam azert pofozott meg, mert a baratom kiszivta a nyakam.20N
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 19:58
11/29 anonim válasza:
Nem.
Szerintem is egy elcseszett szokás, de egyrészt értelmes ember nem folyamodik erőszakhoz, másrészt meg talán nem neki kéne eldöntenie, hogy a felnőtt lánya mit csináljon és mit ne a barátjával.
12/29 anonim válasza:
Őt meg fel kéne jelenteni családon belüli erőszakért. Megérdemelné.
13/29 anonim válasza:
Max ha leszidott volna. Ilyenert en is szoltam volna a lanyomnak. Szerintem undorito. Ha ennyire akarod akkor a polo alatti teruleten is el lehet intezni h ne latszodjon
15/29 anonim válasza:
Nem normális, de az sem, hogy hagytad. Gusztustalan.
16/29 anonim válasza:
15-ös vagyok, a "kiszívni a nyakad" lemaradt a mondat végéről.
17/29 anonim válasza:
Nem normális apukad reakciója. Mondjuk valamilyen szintén érthető, mert én is kiakadnék, ha a lányom ezt csinálná. Gusztustalan szokás, nincs semmi értelme. Szivogasson ott a barátod, ahol nem látja más...
20N
18/29 anonim válasza:
Azt megértem, hogy zavarja a kiszívott nyakad látványa, de a reakciója egyértelműen túlzás volt, nem kellett volna ezért megütnie, bőven elég lett volna, ha szóvá teszi azt, hogy zavarja... Szóval nem, nem normális. 25/N
19/29 anonim válasza:
Jézusom, az itt válaszolóknak elég siralmas szexuális életük lehet, nem is csoda, hogy ilyen frusztráltak. Alapozóval el lehet tüntetni, apád pedig degenerált.
20/29 anonim válasza:
Nem mondanám siralmasnak, szerintem igen kielégítő, de nem az utcára tartozik. Szajhák járnak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!