Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hosszú távon mivel járhat ha...

Hosszú távon mivel járhat ha 3 éves kisfiu azt látja h a mama mindig meztelen?

Figyelt kérdés

Remélem nem lesz vmi személyiség torzulása ez miatt.

Nagyon zavar h anyám állandoan pucér nert melege van. És ezt látja a gyerekem is.

Ideiglenesen ide kellett költöznünk,mert a gyerek apja vert engem máshiva hirtelen nem tudtam menni.

Hiába szolok neki vegyen fel vmit,a válasz h melege van.

Meg hát mégiscsak az ö háza és befogadott minket.

2017. jún. 26. 15:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A meztelenkedésnek meg vannak az íratlan szabályai.

Wc használat után mindig mosakodás, ha valahova leülünk, mindig terítünk magunk alá valamit.

2017. jún. 27. 08:11
 22/22 anonim ***** válasza:

Fujjjjjj!!!

Azért némely emberek úgy élnek, ahogy az állatok sem, vagy álszentek -nem tudom eldönteni melyik..

Az qrva gusztusos lehet, amikor egy nagymama korù ember egy szál semmiben, esetünkben ősz p...val mászkál más emberek előtt!

Ezt sosem tudtam megérteni, itt milyen abnormális ostoba seqqqqfejek garázdálkodnak: befogadom (természetesen, ki más fogadná be??!) a fizikai erőszak elől menekülő gyerekemet, unokámat, és akkor már megszűnök ember lenni??! Nem vagyok képes pár hónapot, vagy többet intelligens kultúrlény módjára viselkedni?? Muszáj a pin@mat mutogatni a gyerekemnek meg az unokámnak?!

Micsoda emberek vannak! Gondolom nem orvos a mama..... -bocsi Kérdező.

Ha vendéget várok, még azt is megtisztelem azzal, h végignézek magamon, tiszta-e a ruhám, pedig a saját házunkban lakunk, bizony! A pofámról a bőr leégne, ilyen szüleim lennének!

Vagy ha a csemete megemlítené pl, h láttam a mama punchhhiját -az is biztosan tök természetes lenne a játszótéren, mondjuk... És igen, van olyan is, hogy higiéna, asztali etikett stb. Nem mindenhol, de vannak helyek, ahol hallottak már ilyesmiről. Nudista strandon is illik a fenekünk alá tenni vmt az étterem részen!

Kérdező, 3 éves gyereknek azért már, ahogy a helyzet hozza, tanít az ember illemet, én legalábbis. Nem tudom okoz-e kárt (szerintem talán nem), de én arra nevelném, hogy így nem viselkedünk.

Mielőbb költözzetek el.

P.s.: én pl azok közé tartozom, akik nem bánják, hogy nem kell az anyjukat így látniuk. Szerintem ez nem tartozik bele a családtagok közt meglévő intimitásba -én sem mászkálok az anyám előtt meztelenül!

2017. júl. 9. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!