Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hallottam "akció" közben?!

Hallottam "akció" közben?!

Figyelt kérdés
Anyukámnak az utóbbi időben lett egy barátja. (Aki alapból nem zavar. Azokat a beszólásokat leszámítva ami szerinte vicces.) A problémám igazán az, hogy rengetegszer hallom őket "akció" közben. Beszélgetni rettentő kínos lenne. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy hogyan adjam tudtára azt, hogy picit visszavehetne?(kevésbé kínosan?) 11L (Kihatással van a vele való kapcsolatunkra. Egyszer megemlítettem, hogy a házban minden hallatszik de nem nagyon lett eredménye.) Tudom, hogy szeretik egymást, örülök is. Viszont ebben az esetben halkabban kéne.
2017. jún. 24. 20:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
98%

4. vagyok.

Tudom, hogy mit érzel, kérdező, 12 évesen én is hallottam hasonlókat. De összeszedtem minden bátorságomat, leültettem anyumat és komolyan elmondtam neki, hogy "anya, örülök a boldogságodnak, de zavartok engem. Nem lehetne diszkréten?"

Úgyhogy szedd össze a bátorságod, ültesd le, és próbáld meg! Ha ezután sem történik változás, fülhallgatót/füldugót ajánlok.

Minden jót neked, kérdező!

16/L

2017. jún. 24. 21:00
 12/20 Andizsuzsi ***** válasza:
21%

Na pont ezt akartam én is írni.

Azt lehagytam, hogy unatkozó, negatív "felfogású emberek távozzanak."

11 éves???

2017. jún. 24. 21:01
 13/20 A kérdező kommentje:
A hangos tévé, zene hallgatás a fenti szomszédok ellenére van. Főleg este. Sajnos ez nem túl jó ötlet. Azt le is felejtettem, hogy egyszer rájuk is nyitottam.. Azóta nincs kedvem még csak kopogással se benyitni olyankor. Akár takaró van rajtuk, akár nem, az a kép ugrik be.
2017. jún. 24. 21:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a pozitív, inspiráló válaszokat! Igyekszem szóvá tenni a lehető leghamarabb!
2017. jún. 24. 21:05
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Egy 11 éves nem fogalmaz így? :D de igen, abban az esetben ha néha fog 1-2 könyvet a kezébe és értelmes dolgokat is olvas. Nem minden 11 évesnek csak a f@.szbukozásig terjed az agykapacitása meg a szelfizésig.
2017. jún. 24. 21:07
 16/20 anonim válasza:
100%

Nálunk is ugyanez a helyzet, bár engem nem azok a hangok zavarnak amiket a szobából hallani, inkább az, hogy utána késő este mennek el fürdeni és nem tudok emiatt aludni. Amit ilyenkor tehetsz :

1. Reggel azt mondod nekik, hogy egész este nem tudtál aludni, abból érteni fogják

2. Akkor mész ki a mondjuk a konyhába, vagy wc-re mikor hallod őket, így észre veszik, hogy fent vagy

3. Megszokod

2017. jún. 24. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
97%
"Anya meg kene olajozni az agyatokat, nagyon nyikorog es minden athallatszik."
2017. jún. 24. 23:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a szomszédokkal, egyszer kibírják. Kezdd el jó hangosan bömböltetni a hifit vagy akármit és észbe kapnak, vagy ha rákérdez miért bömböltetted, akkor vágd rá, mert nem akartalak hallani titeket.
2017. jún. 25. 10:19
 19/20 anonim válasza:
hiába csukja be az ajtót, én is csukott ajtónál aludtam, még is hallottam anyámékat b.a.s.z.n.i, more, ha egy nőt izomból pumpálnak az olyat nyög, hogy a szomszédok is hallják és az ágy recsegése, mondjuk misszionárius pózban szintén zavaró lehet, akkor is, ha becsukja az ajtót
2017. jún. 25. 15:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Vegyel egy fejhallgatot es halgass zenet amikor dugnak
2017. jún. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!