Nincstelen vagyok?

Figyelt kérdés
A napokban történt. A testvérem egy pár napos táborba ment, és elvitte a hálózsákomat, amit én megtiltottam neki, a szüleim füle hallatára. Az indok igazán egyszerű, személyes tárgynak tartom, mellesleg ellentétes nemű a testvér. (tudom, tudom nem olyan mintha együtt aludnánk, de akkor is, egy ágy ami az enyém még akkor is ha alkalmi és egyszerű) Tiltásom ellenére magával vitte úgy hogy nem is tudtam róla. Számonkértem anyámtól, mire ő közömbösen kijelentette: én vettem, szóval az enyém. Ezek szerint én semmivel sem rendelkezem az ő szemében? (16 vagyok, még nem volt állásom ami számomra természetes, de tovább gondolva, valóban nincs semmim?)

2017. jún. 22. 15:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csajos színben? Hol is mondtam én azt hogy csaj vagyok?
2017. jún. 22. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
98%
Ja, hogy te vagy a fiú?? Elnézést, azt hittem, a kiscsaj patáliázik egy ilyen marhaságon.:D
2017. jún. 22. 16:59
 13/17 anonim válasza:
Én nekem is voltak hasonló problémáim, de nem volt kötelező ki írni a netre XD
2017. jún. 22. 16:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a nememből adódoan elvárt hogy semmiyen nemű érzelmet ne mutassak ki.
2017. jún. 22. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

"Bocsánat, a nememből adódoan elvárt hogy semmiyen nemű érzelmet ne mutassak ki."

Jogos, beleestem a hülye sztereotípiák csapdájába. Mentségemre szóljon, hogy a fiúk többnyire tényleg racionálisabban gondolkoznak, mint a lányok.

2017. jún. 22. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Basszus...!!! 1000000000%-ig biztos voltam benne, hogy csaj írta ki a kérdést!!! Teljesen lehidaltam!

Ó anyám...

2017. jún. 22. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem érthető, hogy nem akartad, hogy más is használja a hálózsákod.

Viszont másik oldalról ha nem sokszor használod vagy nem kell egyszerre több, akkor lehet ezen pénzt spórolni.

Egyébként a hálózsákokat ki lehet mosni: úgy már higénikusabb szerintem.

Egyébként miért zavar ez ennyire? Engem többnyire akkor szokott zavarni ha más akarja kölcsön venni valamilyen használati tárgyamat ha nem kedvelem az illetőt vagy tudom, hogy nem vigyázna rá. (Leszámítva, hogy engedélyeden kívül lett elvéve.)

Azoknak, akik úgy gondolják ez semmiség: most nem is arról van szó, hogy egy fülbevalót vagy egy hálózsákot engedély nélkül kölcsön vesznek hanem hogy nem tisztelik a magántulajdont. Hogy a saját otthonodban bárki elveheti a cuccaid az engedélyed nélkül: valamit leraksz valahova és legközelebb nem találod ott. Szar érzés így otthagyni a dolgaidat, hogy semmidet sem érezheted viztonságban.

2017. jún. 23. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!