Miért kérdezi meg, hogy bejöhet-e a szobámba, ha igy is úgyis bejön?
Jött egy vendég, és én szokás szerint elvonultam a szobámba. Anyám megakarta mutatni a szobámat neki, ezért benyitott, hogy bejöhetnek-e. A válaszom erre az volt hogy nem, mire ő: "de, bemegyünk".
"akkor minek kérdezted?! Azt mondtam, hogy nem!"
Erre nagyon dühös lett, én pedig végül beengedtem őket, félve a következményektől.
Miután elment a vendég, ismét neki szegeztem a kérdést, mire ő és a nevelő apám bunkózni kezdett, hogy csak illemből kérdezte meg, de úgy is bemegy ha beakar, tök mindegy mit mondok.
Folyton ez történik, akárki jön, megakarja mutatni a szobámat meg az állataimat, tök mindegy neki hogy elől vannak a személyes tárgyaim, zavarnak és nem akarom hogy lássanak engem otthoni viseletben.
ha én lennék a vendég akit be akarnak invitálni,és hallanám hogy a szobába lévő fiú/lány nem szeretné ezt,akkor én biztos mondanám a szülőknek,hogy én így nem szeretnék bemenni.
A szülő meg akkor járna el helyesen ha azt mondaná,hogy tudom hogy nem szereted ha bemennek hozzád de ma vendéget várok-és szeretném megmutatni a szobád.kérlek engedd meg hogy 1percre bekukkantsunk.
"akkor választhatna, hogy az ajtót szereljük le, vagy ő költözik el."
Te aztán szereted a gyermeked, te szemétláda.
18!
Látom neked se megy az értő olvasás. Nevelem a gyerekemet, megkapja a magán szférát és a tiszteletet is.így aztán nem fog csak úgy zárat felszerelni az én hazamban kérdés nélkül. Ha menne az értő olvasás, az is kiderult volna a számodra,hogy a keresre Igen lenne a valasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!